Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz bir arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bu yakınlığın kıskançlığı ne kadar hak edeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi de görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, girmek istemeyeceksiniz.

Sizi uyarılarıyla ve müdahaleleriyle sıkan birinden uzaklaşmak istiyorsunuz. Ama onu dikkate almanız size yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Size yakın gelecekte uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama ummayacağınız gelişmeler isteğinizi körükleyecek.

13 Eylül 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz, saat 12:56 olana dek etki Ay-boşluk etkisi altındadır. Bu süre içinde hemhem duygusal konularda akıllıca düşünmenin önemi büyük. Mevcut durumumuz ile beklentilerimiz  arasındaki farkı mutlaka iyi tespit etmek gerekir. Çünkü bazen evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Onun için acil karar vermemek lazım.

13 Eylül 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleneksel yapınızı zorlamadan yumuşak geçişler yapabilirsiniz. Ay'ın konumu, yanınızda çalışan kişilerle aranızda görüş ayrılığına neden olabilir. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, hafta sonunu ihmal ettiğiniz sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Dostlarınızın bazı konularda sizin fikrinizden yararlanmak isteyecekler.

13 Eylül 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek kendiniz için daha yararlı adımlar atma şansı yakalayabilirsiniz. Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yay burcundaki Uranüs'le dansı sabah saatlerinde, ilham veren fikirleri, değişikliği ve yaratıcılığı körüklerken, beklenmedik hoş olayları gündemimize taşıyabilir. İlerleyen saatlerde bu olumlu tablo değişiyor. Bugün rutin akışında ya da alıştığımız şekilde ilerlemeyen olaylarla (yayınlanmayan haberler, onaylanmayan davetler, çağrılar, ertelenen toplantılar v.b)karşılaşabiliriz. Gün içerisinde durum zaman zaman gerilime açık hale gelse de, bu tür durumlarda detaylara takılmak yerine, gerçekten doğru yolda olup olmadığımızı sorgulamamızda veya genele odaklanmamızda ve olumlu düşünmemizde, olayları büyütmememizde fayda var.

13 Eylül 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarına hizmet edilmesi gereken koşulları aşıyorsunuz. Son bir adımla eldeki işleri toparlamaya çalışın. Gün ortasından sonra ikili ilişkilerin getirdiği hareket, esnek olunması gereken ortaklıklar devreye girecek. Yeni öneriler size çok şey katarken, sorumluluklar ağırlaşabilir. Başkalarının size dayatacağı koşulları güç mücadelesi içine girmeden sonuçlandırmayı deneyin.

13 Eylül 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Aklınız başınıza gelmezse partnerinizi kaybedebilirsiniz. Sizler bağlandığınız kişiye karşı kırıcı olabiliyorsunuz.

13 Eylül 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

12 Eylül 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 29' 35" R
Ay
İkizler
22° 28' 02" R
Merkür
Başak
25° 47' 47" R
Venüs
Akrep
01° 09' 15" R
Mars
Yengeç
11° 07' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 12"
Satürn
Balık
14° 50' 19"
Uranüs
Boğa
27° 02' 57"
Neptün
Balık
28° 25' 51"
Plüton
Oğlak
29° 43' 06"
Chiron
Koç
22° 08' 01"
Lilith
Terazi
09° 35' 57"
True Node
Koç
06° 39' 19"
Son Güncelleme : 24/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>