Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz

İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız sonuç vermiyor. Özlediğiniz ilişkiler doğallığınızla çakışmıyor.

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil.

İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir. Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor.

18 Haziran 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz, saat 02:23 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlayacak.  İş hayatınızla alakalı konularda veya genel olarak sorumluluklarınız söz konusu olduğunda çabucak tepki verebilir, özgür olmak isteyebilirsiniz. Ancak bunun ayarını iyi yapmanızda fayda var.

18 Haziran 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Venüs'ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

18 Haziran 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ertelediğiniz girişimlerinizi ya da aklınızdaki büyüklü küçüklü planları yürürlüğe koymanız durumunda yaratıcı fikirlerinizde de otomatik artışlar olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Fikir çatışmaları ve yanlış anlaşılmalar ön planda. Mevcut gezegen etkileri belli konuları algılama biçimimizin ya da yaklaşımımızın diğer kişilerinkinden 180 derece farklı olabileceğini gösteriyor. Abartmak gerekirse, sevgilinize kırmızı spor bir araba alarak geldiğinizde, ‘' Eyvah! Neresi yanıyor ?'' derse şaşırmayın! Veya uzun zamandır konuşamıyoruz diye özlemle aradığınız bir kişi, ‘' şu an çok işim var, yılbaşında programın var mı?'' dediğinde, gülümseyip beni hatırlayın. Neyseki yarın çok güzel bir gün astrolojik açıdan.

18 Haziran 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi harekete geçiren pek çok konu var. Üzerinizde baskı kuran yerleşimle ilgili konular duygusal olarak sizi yorabilir. İş ve ev arasında bocaladığınız bu günlerde planlı olmaya bakın. Evde artan sorumluluklar yüzünden yeni bir plan yapmanız gerekebilir. Henüz netleşmemiş konularda ise sabırlı olmalısınız. Kardeşlerle ilgili bir konu yeniden gündeminizde yer alabilir.

18 Haziran 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bazı balıklarda parlama ve ani öfke olacak. Özellikle burcunun ilk yarısında doğanlar. Yani 29 Şubat-10 Mart arası doğanlar. Diğer balıkların endişe edilecek bir durumu yok. Sevgilinizle uzun bir yolculuğa çıkacaksınız.

18 Haziran 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

17 Haziran 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 43' 03" R
Ay
Yengeç
09° 02' 36" R
Merkür
Başak
28° 06' 10" R
Venüs
Akrep
02° 40' 36" R
Mars
Yengeç
11° 48' 12" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
14° 44' 59"
Uranüs
Boğa
27° 01' 33"
Neptün
Balık
28° 23' 47"
Plüton
Oğlak
29° 42' 30"
Chiron
Koç
22° 04' 51"
Lilith
Terazi
09° 44' 15"
True Node
Koç
06° 39' 21"
Son Güncelleme : 25/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>