Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkinizde bir takım karmaşalar yaşayabilirsiniz. Yine de aşk ilişkinizde hevesli ve enerjik tavırlarınızla sevdiğinizi etkilemekte başarılı olabilirsiniz. Daha sağduyulu davranmaya bakın.

Bugün ortaklık konularında ihtiyacınız olan olumlu etkiler mevcut. Sağlığınız ve işlerinizin yolunda gitmesi için moralinizi yüksek tutun. Hareket dolu, enerjik bir gün. Yeni tanışmalar mümkün.

Bugün kısa yolculuklar gündeme gelip, çevrenizle iletişiminizde artış olabilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkabilirsiniz.

Sorumluluklarınızı daha fazla ciddiye almalısınız. Bugün kolay geleni seçerseniz ileride sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşantınızda geçmişten kaynaklanan bazı problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşantınızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmalısınız. Yaşamınızda yenilikler yapmayı arzu edebilir ve bu konuda planlar yapabilirsiniz.

18 Ocak 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi  günümüz, saat 10:51-19 Ocak saat 03:23 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Gereksinimleriniz konusunda hassas olacağınız bu zaman dilimi içinde, inancınız  sizi koruyucu ve yol gösterici olabilir. Moral bozukluğu veya umutsuzluk insanın kendi kendini engellenmesi demektir. Borçlarınız, kredileriniz veya her ne durumda iseniz maddi problemlerinizin tümüyle ilgili yeni bir girişimde bulunmak yerine sakince bütçenizi tekrar gözden geçirmeniz faydalıdır.

18 Ocak 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğallık size çok yakışmasına rağmen, bugün duygularınızı gizlemek zorunda kalabilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşadığınız zaman, kendinizi her şeyden soyutluyorsunuz. Eski bir teklif tekrar sunulabilir. Karar vermeden önce detaylar üzerinde durmalı ve acele etmemelisiniz. Öz güveninizi ortaya koyarak, finans konularınızı gözden geçirmelisiniz.

18 Ocak 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eleştiri ve şikayet dozunu iyi ayarlamanız gereken bir gün. Karşınızdaki kişilerin hatalarını bulma konusundaki zekanız ve yeteneğiniz herkes tarafından malum. Ancak, bugün bunları dile getirmeniz sorun yaratabilir. Geçmişi unutmalı ve hayalperest olmaya çalışmalısınız. Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Beklenmedik gelişmelere açık bir gündeyiz. Ne kadar esnek olabilirsek olaylara adapte olmamız da o kadar kolay olacaktır. Ani olaylar mevcut planlarda değişiklikler yapılmasını gerektirebilir. Değişiklik yapmaktan hoşlanmayanlar veya en zor şekilde gerçekleşebilecek değişiklikler günün atmosferini bozabilir. Geniş düşünmekte ve akışa göre pozisyon almakta fayda var. Günün fikir ayrılıklarına bağlı gerilimi veya teknolojik aksaklıklar akşam saatlerine doğru geride kalmaya başlıyor ve yerini daha verimli bir sürece bırakıyor.

18 Ocak 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

18 Ocak 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL karışıklıklar sorun yaratıyor. Uzun süredir gündeme gelmeyen konular da başınızı ağrıtabilir. Ayrıntılara dikkat edin.

18 Ocak 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızda bazı gizli işler döndüğünü hissedebilirsiniz. Yaşananların tüm boyutları net biçimde ortada olmasa da, tanıdıklarınıza parasal yardımlarda bulunmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Aile içinde biraraya geleceğiniz kişiler sizi mutlu edecek.

18 Ocak 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 48' 03" R
Ay
Boğa
28° 28' 46" R
Merkür
Başak
22° 35' 23" R
Venüs
Terazi
29° 02' 50" R
Mars
Yengeç
10° 09' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 45"
Satürn
Balık
14° 57' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 46"
Neptün
Balık
28° 28' 43"
Plüton
Oğlak
29° 43' 60"
Chiron
Koç
22° 12' 20"
Lilith
Terazi
09° 24' 27"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>