Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tepki Gösteriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

İlişkisi olan Yengeçler, bugün partnerinizle duygusal bağınızı güçlendirmek ve romantik anlar yaşamak için ideal bir gün. Birbirinize zaman ayırın, sevgi dolu sözler paylaşın ve romantik bir akşam planlayın. İçtenliğiniz ve şefkatiniz, ilişkinizi daha da derinleştirecek.

Bekar Yengeçler, bugün yeni insanlarla tanışmak ve duygusal olarak bağ kurabileceğiniz birini bulmak için uygun bir zaman. Sosyal ortamlarda aktif olarak yer alın ve kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Doğru insanla karşılaşmak için kalbinizi açın.

İş hayatınızda bugün, sezgisel yetenekleriniz ve empati yeteneğiniz sayesinde başarılı olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla işbirliği içinde çalışın ve duygusal zekanızı kullanarak insanlarla daha iyi iletişim kurun. Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin ve projelerinize duygusal derinlik katın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayır kurumlarıyla yapılacakbirlikleri veya yardım faaliyetleri için uygun bir gün. Bu tür girişimler, yaratıcı düşüncelerin ortaya çıkmasına olanak tanıyabilir. Bugün, yeni ve farklı fikirleri değerlendirmek zor olsa da, denemek size yeni kapılar açabilir.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve kırılgan hissedebilirsiniz. İçsel sıkıntılarınızı paylaşmak isteyebilirsiniz ancak iletişimde dikkatli olmak önemli olacak. Sevdiklerinize karşı anlayışlı ve şefkatli davranmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca kendinize zaman ayırarak duygusal dengeyi sağlamak için yapıcı aktivitelere yönelebilirsiniz. Bugün özellikle deniz veya su kenarında bulunmak size huzur ve dinginlik getirebilir.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik aletlerine bugün çok dikkat etmelisin! Yakın akrabalarının tavırları, onları epey eleştirmene neden olacak. Geçen haftalardan beri süren yorgunluğunu iyi bir uykuyla atabilirsin. Son zamanlarda hafif diş ağrıları yaşıyorsan, doktora görünmeye karar verebilirsin.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerdeki sorunları anlama ve çözme fırsatına sahip olacaksınız; bu dönemde partnerinizle bağlarınızı yeniden yapılandırabilir veya güç dengelerini ele alabilirsiniz. Bazı ilişkiler sona ererken, bazıları daha sağlam temellere oturabilir. Evlilik veortaklıkları gibi önemli konularda kararlar alarak güçlü bağlar kurma gerekliliğini öğreniyorsunuz. 

19 Ekim 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda oldukça cömert davranabilirsiniz. Imkanlarınızı daha iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Parasal konular üzerinde düşünüyorsunuz.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Durağan, karamsar ve olumsuz düşüncelerle dolu bir süreçten geçebilirsiniz. Derin düşünmenin size iyi gelmediği noktadasınız.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Kendinizi her açıdan daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz ve bu da sizin açınızdan oldukça iyi. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde herhangi bir sorun yaşamayacak olmanız da önemli.

19 Ekim 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün, güçlü bağlar kurmak senin için önemli ve katkıda bulunmak kendini iyi hissettiriyor. Kendini daha otantik bir şekilde ifade etmenin en tatmin edici şey olduğunu fark ediyorsun. Bugün fiziksel veya girişimci bir enerji patlaması yaşayabilirsin. Vizyonunu gerçeğe dönüştürme motivasyonuna sahipsin. Yine de, gün ilerledikçe, risk alıp rahat bölgenin dışına çıkmak mı; yoksa bildiğin insanlarla ve durumlarla kalmak mı gerektiği konusunda kararsız hissedebilirsin. Bu ikilemi çözmek, netlik ve özgüvenini artırabileceği için akıllıca olur. Bugün duygularını tahmin etmek kolay olmasa da, programından saparak aldığın yollar nihayetinde ödüllendirici ve hatta enerji verici olabilir. Bu garipliklerin geçici olduğunu unutma. Eğer odaklanabilirsen, büyük ilerleme kaydedebilirsin.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Samimileşen bir ilişkin var. Affediciliğin ile bir uzlaşmazlığın olumlu çözümü gerçekleşiyor. Bugünlerde duygusal, romantik, meraklı ve düşünceye dalmış görüyorum seni. İşte terfi alma, aşık olma ya da evlenme teklifi var önünde. Bu sebeple duygularını dengeleme ihtiyacın olacak. Bunu sosyal bir etkinliğe katılarak yapabilirsin.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

19 Ekim 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilir, partner veya ortağınızla beraber güçlü adımlar atabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

19 Ekim 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark etmeniz mümkün. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Beklediğiniz para ferahlık getirecek. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir

19 Ekim 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 53" R
Ay
Yengeç
11° 34' 19" R
Merkür
Akrep
14° 00' 25" R
Venüs
Yay
06° 02' 07" R
Mars
Yengeç
25° 15' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 57" R
Satürn
Balık
13° 10' 41"
Uranüs
Boğa
26° 14' 53"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Terazi
12° 46' 60"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>