Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz.

Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor.

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle çok kolay çözüme ulaşabilir. Yakında bir sevinciniz var. Bu sevincin, büyük bir kalabalık içinde kutlaması olacak. Aile bağlarınızı biraz gevşetmiş görünüyorsunuz.

19 Eylül 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe günümüz, saat 14:13 Balık-Başak burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunayın etkisi altında başlayacak. Bizim bu oluşumun tesirlerini anlamamız için, gün boyunca Dolunay ile örtüşen diğer enerjileri de mutlaka anlamamız gerekecek. Şimdi bunları sırasıyla ele aldığımızda, günün anlam ve önemini daha net idrak edebiliriz.

19 Eylül 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bulunacağınız sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklentisi içindesiniz. Ama bu arada, yaşam standardı olarak daha iyi olanaklara sahip olabileceğiniz ilişki fırsatları kollayacaksınız. Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi, belki de, çözümlenmesi gereken olaylara yeniden ayna tutacak.

19 Eylül 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayrimenkulleriniz, ticari anlaşmalar, ticari işler veya maddi durumunuzla ilgili olaylarda ön plana çıkmaya çalışmanız gereken bir gün. Mevcut veya olası fırsatlardan maksimum derecede yararlanmanın yollarını bulmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Ticari, maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerde farkı yakalamak için cesaretli davranabileceğimiz bir gün. Ancak, bu esnada çevremizdeki kişilerle zıtlaşmamamızda veya olası kutuplaşmalarda dengede kalmak için çaba sarf etmemizde fayda var. Meydan okuma, inatlaşma veya bazı kişileri özür dilemeye zorlama türünde aktiviteler sıkıntı yaratabilir.

18 Eylül 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniliklere açık durabileceğiniz şartlar hızlanıyor. Yeni haberler, değişik eğitim konularında harekete geçirici şartlar var. Kendinizi geliştireceğiniz konulara ilgi duyabilirsiniz. Yine bu dönem müzik ya da yaratıcı bir konuda değişik çalışmalara katılma fırsatı bulabilirsiniz. Yurt dışı temaslar, bir arada olacağınız kişilerden çok şey öğrenmeniz söz konusu.

19 Eylül 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Bugün her alanda az ve öz konuşarak son noktayı koymayı başarıyorsunuz. İlişkileriniz bu sayede güvenilirlik kazanıyor.

19 Eylül 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Eylül 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 24' 41" R
Ay
İkizler
21° 20' 24" R
Merkür
Başak
25° 38' 32" R
Venüs
Akrep
01° 03' 09" R
Mars
Yengeç
11° 04' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 57"
Satürn
Balık
14° 50' 41"
Uranüs
Boğa
27° 03' 03"
Neptün
Balık
28° 25' 60"
Plüton
Oğlak
29° 43' 08"
Chiron
Koç
22° 08' 13"
Lilith
Terazi
09° 35' 23"
True Node
Koç
06° 39' 18"
Son Güncelleme : 24/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>