Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Duygularınızı ifade etmekte zorluk yaşamayacak olmanız da önemli. İyi niyetinizi birlikte olduğunuz kişiye net olarak belli etmeye çalışmalısınız.

Fark edemeyeceğiniz bazı sorun ve sıkıntılarla karşılaşacak olsanız da yaklaşımlarınız sayesinde üstesinden gelebilirsiniz. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Parasal kaynakların yönetimini daha doğru ve dengeli yapmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket ederken herhangi bir zorluk ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, eviniz ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Evde rahatlamak, aile üyeleriyle kaliteli zaman geçirmek veya ev düzenlemeleri yapmak sizi mutlu edebilir.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi zorlayan konuların kaynağına inmek isteyeceksiniz. Bu konuları çözümlerken amaçlarınızdan, öz benliğinizden, değerlerinizden ödün vermek istemeyeceksiniz. Ailevi konularda birtakım sorunlar gündeme gelebilir. Geçmiş meseleler, kıyaslanmalar, doğruları dayatma çabaları, karşısında ortak payda da buluşamayacağınızı düşünebilirsiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir dönemecin içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Buraya nasıl geldiğinizi düşündüğünüz kadar bundan sonrası için de çaba göstermelisiniz. Artık bir yere varmanın değil yolda olmanın önemli olduğunu kabul etmelisiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde yaşayacağınız değişiklikler sizi olgunlaştırabilir.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda oldukça verimli bir dönemden geçmektesiniz. Özellikle ilişkisi olan Yengeç'ler partnerlerine karşı son derece anlayışlı olabilirler.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini duygusal açıdan hassas hissedebilirsin. Çevrende olup bitenler seni her zamankinden daha fazla etkileyecek. Soğukkanlı kalmaya çalışmak senin için zor olsa da en akıllı çözüm olacak.

2 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendinizi bağlı ve güçlü hissetme arzunuzu teşvik ediyor sevgili Yengeç. Sizi başkalarıyla temasa sokan faaliyetlere ve daha az kural ve beklentinin olduğu durumlara yöneliyorsunuz. Ayrıca bugün adalet duygunuz da hareketleniyor. Özellikle evde veya aileniz ve arkadaşlarınızla aranızda adaletsiz veya dengesiz bir durum varsa, bunu şimdi ele almak isteyeceksiniz. Aynı zamanda bu alanlardaki sorunları çözmek için de iyi bir zamandır ve ev dünyanıza daha fazla güzellik ve denge getirmek için güçlüdür. Heyecanla ve sessizce ilham alabilirsiniz. Her şeyi tam olarak anlamak için parçalarına ayırmak isteyebilirsiniz. İşinizi yürütmek veya yeteneklerinizi uygulamaya koymak için yeni stratejiler düşünmenin zamanı gelebilir.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalara hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için, üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizle iletişime her zamankinden fazla dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Olayları kafanızda büyütmemeye ve hayali düşünceler yaratmamaya çalışın.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu gün sevgilinizle tartışmaktan mümkün olduğunca uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Duygularınızı denetlemeniz bugün zor olacağı için ufak konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. İşbirliği yaptığınız insanlarla sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Bu sorunların daha fazla büyümesini istemiyorsanız sabırlı olun ve kendinizi bu duruma çok kaptırmayın. Sağlığınızın sizi memnun edeceği bir gün.

2 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 58" R
Ay
Boğa
17° 55' 15" R
Merkür
Başak
21° 13' 32" R
Venüs
Terazi
28° 09' 09" R
Mars
Yengeç
09° 45' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 16"
Satürn
Balık
15° 01' 00"
Uranüs
Boğa
27° 05' 30"
Neptün
Balık
28° 29' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 24"
Chiron
Koç
22° 14' 09"
Lilith
Terazi
09° 19' 34"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:13

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>