Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yalnız Olmak İstemiyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Kişisel sınırlarınızı biraz olsun korumak isteyeceksiniz ancak bunu yanlış ifade edecek olursanız, her şeyin daha da karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Çabalamaya ve emek göstermeye devam edin.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Fırsatları net olarak değerlendirme altına alamadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olma ihtimali var. Çok daha bilinçli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Direnç göstermek yerine anlamaya çalışmanın önemini fark edebilirsiniz. Bu farkındalık sayesinde sizi maddi ve manevi kaygılardan uzaklaştıracak alternatifler görebilirsiniz. Miras, kazançlar ya da parasal konulardaki diğer işlemlerle kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugünhayatınızda bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yaratıcılığınızı kullanmak ve yeni projelere başlamak için iyi bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

26 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada gezinirken iki arkadaşınızın barıştığını öğreniyorsunuz. Bu durumu yakın arkadaşınıza anlatmak için hemen telefona sarılacaksınız. Küs olduğunuz aile üyelerinizle bir araya gelebilirsiniz. Yalnız yaşayan Yengeç burcuysanız, yalnızlığınızı gidermek için evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir hayali nasıl işlediğinizi düşünebilirsiniz. İstediğiniz gibi sonuçlanmadığında onu orada öylece bırakmayın ve üzerinde çalışmaya devam edin. Vazgeçmemek, gerçekten doğru olanı bırakmadığınızda sizi mutlu eder.

26 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişelendiren konularda ani olaylar yaşanabilir. Kriz yaratan durumlar karşısında daha sakin kalmalısınız. Ortak para konularında yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Yeni yatırımlar için hırslı davranabilirsiniz. Parasal konularınızdaki anlaşmazlıkları çözmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir.

26 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda farklı çıkış yolları bulacağınız bir dönemdesiniz. Duygusal olarak kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

26 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli kararlar vermek için üzerinde baskı oluşabilir. Bu baskı nedeniyle karar vermemek için daha dikkatli olmakta yarar var. Güvendiğin insanların yardımı sayesinde zorlayıcı durumların içinden çıkmak mümkün olacak.

26 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sorunlu alanları veya değişken motivasyon seviyelerini vurgulayabilir. Bu süreç, şu anda can sıkıcı olsa bile sonuçta size yardımcı olabilir. Rahat olma arzusu bu günlerde güçlü ancak bir yanınız dallanıp kendi yolunuza gitmek istiyor. Biraz huzurun tadını çıkarmadan önce bazı sorunları çözmeniz gerekebilir. Gün ayrıca planlarla ilerlemek yerine içinize bakma veya gözlemleme ihtiyacınızı vurguluyor. Para vemeseleleriyle ilgili gerginlikler günün bir parçası olabilir ancak gün ilerledikçe kendinizi daha güçlü ve daha mutlu hissedersiniz. İlgi çekici deneyimler ve rutinden kopma arzusunu sizi daha iyi hissettirecek şey olabilir.

26 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman, geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızı arttırmalısınız.

26 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Miras, vergi, finans konularında ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Evlilik düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmeye başladınız. Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. İşinizle ilgili farklı bir olayla karşılaşmanız mümkün. Çıkabilecek olan sorunlara aklınızı kullanarak çare bulabileceksiniz. Çeşitli gelişmeler, bazı planlarınızı ertelemenize ya da gecikmenize de sebep olabilir. Ödemeleriniz bugünlerde peş peşe geliyor. Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz

26 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 12' 18" R
Ay
Boğa
19° 44' 02" R
Merkür
Başak
21° 27' 29" R
Venüs
Terazi
28° 18' 18" R
Mars
Yengeç
09° 49' 33" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 42"
Satürn
Balık
15° 00' 27"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 51"
Lilith
Terazi
09° 20' 24"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:13

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>