Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sevgilinize Güveniyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda sorun yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

Mesleki olarak dağınıklık yaşanabilir. Amaçlarınızın dışına çıkamadığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılamayacağınızı da bilmelisiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dikkatli ve dengeli olmalısınız. Hata yapacak olursanız, her şey daha zorlayıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklılığınızın teslim edilmemesi karşısında depresif tepkiler verebilirsiniz. Bunun sadece zamanınızdan çaldığını bilin ve hayatınızda daha önemli konuların yer alması için bu zamana ihtiyacınız olduğunu fark edin. Eğitimlerinizle ve çalıştığınız derslerle ilgilenmelisiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sosyal çevrenizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmek ve yeni insanlarla tanışmak için fırsatlarınız olabilir. Eğlenceli bir aktivite veya etkinlik planlayabilirsiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızın hakkınızda söylediklerine çok şaşıracaksınız. Arkadaşlığınızı gözden geçiriyorsunuz. İş dönüşü evinizde yapacağınız temizlik sizi yoruyor. Uzun zamandır akınızda olan diziye bugün başlayabilirsiniz. İlişkisi olan Yengeç burcuysanız, sevgilinizin sahiplenici tavrı size güven veriyor.

28 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın'la günlük burç yorumları...Hayatınızı başkalarının hayatıyla kıyaslamayın. Herkesin bir çalışma ve yaşama şekli vardır, bu da söz konusu kişilerin yaşadıklarıyla şekillenir. Kendi hayatınıza bir şekil verme noktasında çevrenin söylediklerine ya da yaptıklarına değil kendi yapacaklarınıza öncelik vermelisiniz. İlham almayı olumsuz bir duyguya dönüştürmeyin.

28 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

28 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda partnerinizi almanız gerekebilir. Bitiş kararları için uygun bir dönem olmayabilir. İstikrarlı ve gelişme vaat eden konuları gündeminize alın.

28 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini geliştirmek için daha girişken olmalısın. Yeni şeyler öğrendikçe karşına sürekli yeni imkanlar çıkacak. Bu imkanları değerlendirmek için gelişmeye açık olmak sana daima fayda sağlayacak.

28 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün bir angaryayı keyifli bir uğraşa dönüştürebilirsiniz. Başkalarıyla bağlantı kurmak, hedefler belirlemek ve nereye gittiğiniz konusunda umutlu olmak konusunda iyi durumdasınız. Hayatı tatma ve onu takdir etme dürtünüz güçlü. İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi takip etme konusunda kendinizi oldukça yaratıcı ve biraz daha güvende hissediyorsunuz. Özellikle gün ilerledikçe pratik konular son derece iyi sonuç verebilir ve siz sorunlara uygulanabilir çözümler bulma konusunda uzmansınız. Gün, hırslarınızı ve görünürlüğünüzü de artırıyor. Şimdi işinizle daha fazla ilgilenmeniz veya liderliği üstlenmeniz gerekebilir.

28 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilere karşı içsel bir öfke duyabilirsiniz. Bugün duygularınızı gizlemek zorundasınız. Pratik zekanız sayesinde, olayları çok çabuk çözümleyebildiği için, çevrenizin size karşı tepkileri olabilir.

28 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

28 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda kendinizi daha zinde ve enerjik hissedeceksiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

28 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili barındırdığınız korkular ve endişeler çok gerçekçi görünmüyor. Sevgilinizin sizinle paylaşmak istediği önemli konular var. Bu önemli konuları duymaya yanaşmıyor gibisiniz. İş değiştirip değiştirmemekle ilgili tereddütleriniz var. Bu kararla ilgili çok hoş gelişmeler meydana gelecek. Ancak karar vermek için henüz erken. Ortaya çıkan olumsuzluklar, yeterince önem verdiğiniz takdirde yoluna girecek, merak etmeyin. Geleceğe ait yatırımlar bütün duygularınıza hakim olacak.

28 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>