Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Telaşlısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var, ancak bunların üstesinden gelme şansınız bulunmakta. Olumsuzlukları geride bırakmak istiyorsanız, ilişkinize verdiğiniz değeri net bir şekilde ifade etmelisiniz. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

İş ve kariyer alanında bugün, hedeflerinize uygun adımlar atmanız gerekmekte. Pozitif etkiler alıyorsunuz ve bu, istediklerinize ulaşmanızda sorun yaşamayacağınız anlamına gelmekte. Her türlü olumsuzluğu geride bırakma fırsatınız mevcut.

Bugün maddi açıdan beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararları uygulamayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme potansiyeli bulunmakta. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle veya yaşadığınız yerle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir ve bu süreçte daha cesur ve kararlı olabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde özellikle kadınlarla daha yapıcı bir dönemdesiniz, karşılıklı anlayışa dayalı ilerlemeniz önemli. Sorunlar ve sorumluluklar karşısında pes etmek yerine sağlığınıza ve kişisel ihtiyaçlarınıza öncelik vererek ilerlemeniz faydalı olacaktır.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal ilişkilerinizde daha hassas ve anlayışlı olabilir, sevdiklerinize karşı daha şefkatli davranabilirsiniz. Ancak, kendinizi çok fazla başkalarının duygularına kaptırıp ihmal etmemeniz önemli olabilir. Hassas olduğunuz günlerde kendi sınırlarınızı da iyi bir şekilde korumayı unutmayın. Sağlık konularına dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek de bugün önemli olabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş tutulması var. Güne hızlı bir başlangıç yapman telaşlı yanını açığa çıkartabilir. Ani hareket etmemeye ve kazalara karşı dikkatli olmalısın. Eğitim hayatı devam eden bir Yengeç burcuysan, bölümünden gerçek anlamda mutlu olup olmadığını sorgulayacaksın. Bu konuda çevrendeki kişilerden destek almayı ihmal etmeyeceksin.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza anlam katmak adına bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sezgileriniz yol gösterici olabilir ama yanlış yola gitmediğinizden emin olmalısınız. Bazı duyguları artık kalbinizde, zihninizde taşımamak gerektiğini anlıyorsunuz.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki çalışmalarınız için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar için acele etmeyin. Gereksiz harcamalardan kaçının. Eğitsel konularda dağınıklıklar olabilir.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatla mücadele ettiğiniz hatta biraz oyun oynadığınız bir gün olabilir. Tam olarak affedemediğiniz kişilerle yüz yüze bakmak zorunda kalabilirsiniz.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket ederken herhangi bir zorluk ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

2 Ekim 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, Venüs'ün Ceres ile uyum sağlaması, sosyal ilişkilerinizi güçlendiriyor. Venüs şu anda güneş haritanızın teatral, dışa dönük ve sevgi dolu olan beşinci evinde transit yapıyor ve kendinizi ifade etmek veya keyif almak için daha cesur davranmaya hazırsınız. Şu sıralar yaratıcı, romantik veya eğlenceli uğraşlarla ilgili mutlu olaylardan keyif alabilirsiniz. Yarın bir Güneş tutulması gerçekleşecek ve Ay tarafından yönetilen Yengeçler için, her türlü tutulma, duyarlılığınızı artırabilir. Bu tutulma, aile, ev hayatı ve rahatlık, tanıdıklık duygularıyla ilgilidir. Ufukta bu alanlara yeni bir bakış açısı var! Şimdilik, işleri yavaşlatmayı ve düşünmeyi hedefleyin. Daha fazla nesnellik ve bilgiye sahip olacağınız zamanlara kadar, önemli kararlar almaktan kaçınmak en iyisi olabilir.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Konsantre olduğun konudan dikkatini lütfen dağıtma. Eğer dikkatini dağıtacak bir olay olduysa, derhal toparlan ve kendine gel. Bu hayatta sana sorun çıkaran her ne var ise lütfen onları dikkatlice düşün ve bir çözüm bul. Yakın zamanda mutlu bir sonuç senin için geliyor. Başarıya yol açacak yeni ve parlak fikirlerin var, kendine lütfen güven. Olay ve kişilere farklı açılardan bakmalısın. Hayatında geçici bir duraklama varsa eğer lütfen bunun geçici olduğunu sakın unutma.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile ve gayrimenkul konularında yeni başlangıçlar olabilir. Yurt dışı ve eğitim alanlarında da kalıcı gelişmeler kapıda.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oldukça keyifli ve huzur dolu bir gün geçirmeniz mümkün. Güçlü iyimserliğiniz, şefkat duygularınızla birlikte güçlenebilir ve sevdiğiniz kişiyi görmek uğruna, çok uzun mesafeler katetmeyi göze alabilirsiniz. Sevgilinizle dostluğunuz, aşkınızı gölgede bırakacak kadar güzel olabilir. Para konularında size yöneltilen eleştirilerin, çok yapıcı ve yararlı olduğunu bilmelisiniz. Sağlık konularında kendinize daha duyarlı davranmaya çalışın. Özellikle hava değişikliklerine dikkat

2 Ekim 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 03' 08" R
Ay
Yengeç
13° 50' 54" R
Merkür
Akrep
14° 15' 57" R
Venüs
Yay
06° 14' 32" R
Mars
Yengeç
25° 19' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 29" R
Satürn
Balık
13° 10' 17"
Uranüs
Boğa
26° 14' 31"
Neptün
Balık
27° 41' 17"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 11"
Lilith
Terazi
12° 48' 08"
True Node
Koç
06° 24' 06"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>