Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınızda bazı küçük değişimler yapabilirsiniz. Duygusal olarak bir heyecan yaşayabilirsiniz ve bu çok hoşunuza gidecektir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeyi başarıyorsunuz. Sezgilerinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek şekilde olacaktır. Birlikte yeni kararlar alabilir ve bu kararları en kısa sürede uygulamaya koyabilirsiniz.

Dikkatinizi ilgilendiğiniz konuya tam anlamıyla yoğunlaştırabiliyorsunuz ve bu sizin başarılı olmanızı sağlayacaktır. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve çevrenizdeki insanları bu şekilde etkilemeyi başaracaksınız. Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Beklentilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz ve bu doğrultuda yeni kararlar alabilirsiniz. İş yaşamınızda yeni girişimler yapmaya uygun etkiler altında olacaksınız ve bu girişimleriniz size başarıyı beraberinde getirecektir.

Maddi konularda rahat etkiler altında olacaksınız ve yeni kazanç kapıları elde edebilirsiniz. Küçük imkanlardan önemli kazançalr elde etme şansınız olacaktır. Karşınza çıkacak alternatifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Çevrenizdeki insanlarla beraber değişik olaylar yaşama şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Olaylara yaklaşım açınız doğru ve yerinde olacaktır. Bazı kararlar almanın eşiğindesiniz ve bugün bunu yapabilirsiniz. Sezgisel yetenekleriniz artıyor ve sezgilerinize güvenebilirsiniz. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Mantığınızla duygularınızı dengelemeyi başarabileceksiniz ve doğru kararlar alabilirsiniz. Enerji düzeyiniz oldukça yüksek ancak enerjinizi doğru olarak kullanma konusunda sorunlar yaşayacaksınız.

2 Haziran 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:46 Güneş-Uranüs görünümü, sizi ilişkinizle alakalı konularda ve mesleki alanda değişime çağırıyor. Olumlu bir değişimle bütün engellerden kurtulmak niyetindesiniz. Yeni birhayatı, kariyer anlamında atılacak olumlu adımlar bir çok alanda özgürce hareket etmenizi sağlayacak. Sizin de istediğiniz tam olarak bu. Yerinizi, yurdunuzu bilmek ve hayatınıza artık bir yön vermek. Ancak gerek iş, gerek ilişki konularında mantıklı bir bakış açısının önemi büyük. Böylece endişelerinizden kurtulabilirsiniz.

2 Haziran 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı,. olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız. Hissettiklerinizi kendinize saklamalısınız. Duygularınızda açık davranmak için uygun bir gün değil. Öfkelerinize hakim olmanız gereken bir gün.

2 Haziran 2013, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı vehayatınızı ilgilendiren gelişmeler bir araya gelmek üzere. Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

2 Haziran 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

2 Haziran 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Boşluk... Bugün var olup, yarın yok olacak işlerle uğraşarak zora girebilirsiniz. Tutarlı olursanız maddi sorunlarınızı aşabilirsiniz.

1 Haziran 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

2 Haziran 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 52' 51" R
Ay
Yengeç
11° 12' 32" R
Merkür
Başak
28° 24' 34" R
Venüs
Akrep
02° 52' 47" R
Mars
Yengeç
11° 53' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
14° 44' 16"
Uranüs
Boğa
27° 01' 22"
Neptün
Balık
28° 23' 31"
Plüton
Oğlak
29° 42' 25"
Chiron
Koç
22° 04' 25"
Lilith
Terazi
09° 45' 21"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 25/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>