Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz . Burada tanışacağınız karşı cinsten biri ile aranızda duygusal bir yakınlaşma başlayabilir.

İş konusunda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz

Bugün beklemediğiniz bir harcama yapabilir ve maddi olarak sıkıntıya düşebilirsiniz. Ailenizden yardım alabilirsiniz.

Bugün düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Girişimlerinizi sabah saatleri yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne yapacağınıza ve nasıl davranmanız gerektiğine karar vermekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi yalnız ve desteksiz hissedebilirsiniz bu duygusal olarak bazı sıkıntılar yaşamanıza yol açabilir. Yakın çevrenizden biriyle bir duygusal gerilim yaşayabilirsiniz.

27 Mayıs 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

 Sevgili Yengeçler saat 00:09 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçişiyle yeni haftaya adım atmaktayız. İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu veyahut sizin için ilişki kurmanın ne anlama geldiğini düşünebilirsiniz. Eğer kökleri sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Sorunları olan bir ilişki yaşıyorsanız, bu etki altında biraz karamsarlık hissedilebilir. Özellikle eşinizin tavırları sizi rahatsız edebilir.

27 Mayıs 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Jüpiter ve Venüs bilinçaltınızın olumlu bir şekilde şekillenmesine neden oluyor. Bugün başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle olumlu bir paslaşmaya geçerek, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Sade ve öz işlerden hoşlanıyor,işinizi mantık çerçevesi içinde yorumluyorsunuz. Rüyalarınızın doğru çıktığını görmek sizi şaşırtacaktır.

27 Mayıs 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız, yakınlarınızın sağlığı ve sağlık başlığı altında incelenebilecek konular ön plana çıkıyor ve dikkat gerektiriyor. Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz. Belli bir projeniz veya planınız şekilleniyor, ancak bitirme tarihinde sıkıntılar yaşanabilir. Seyahatler, aşk hayatınız veya sevgiyle bağlı olduğunuz kişilerle ilişkilerinizde veya bu başlıklardaki olaylarda kafa karışıklıkları , güvensizlikler söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalara ve anlamalara da dikkat etmek lazım.

27 Mayıs 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerin ve ortaklıkların getirdiği uğraşlar hafta içinde sizi oyalayacak. Her şeye rağmen evlilik ve ikili ilişkilerde destek alacağınız gelişmelerle moral kazanıyorsunuz. Ortaklaşa bir konunun, sosyal ilişkilerin hayatınıza katacağı değişim oldukça uzun vadeli düşünülebilir. Kendinizi ifade edemediğiniz, kafa karışıklığı yaşadığınız bu dönem acele karar almayın.

27 Mayıs 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Dost çevrenizde sürekli partnerinizden bahsetmek istiyorsunuz. Oysa her insanın sırları olmalı. Dedikodular artabilir.

27 Mayıs 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

27 Mayıs 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 57' 45" R
Ay
Yengeç
12° 17' 17" R
Merkür
Başak
28° 33' 46" R
Venüs
Akrep
02° 58' 52" R
Mars
Yengeç
11° 56' 23" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 29" R
Satürn
Balık
14° 43' 55"
Uranüs
Boğa
27° 01' 16"
Neptün
Balık
28° 23' 22"
Plüton
Oğlak
29° 42' 23"
Chiron
Koç
22° 04' 13"
Lilith
Terazi
09° 45' 55"
True Node
Koç
06° 39' 19"
Son Güncelleme : 25/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>