Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bazen anlamsız tavırlar sergiliyorsunuz ve aranızdaki güveni yok ediyorsunuz. Biraz daha mantıklı hareket etmelisiniz. Aksi takdirde ilişkiniz sonlanabilir.

İşlerinizi şu sıralar çok boşladınız ve kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. İçinizden evinizde oturup yatmak geliyor. Bu gidişle hayatınızın düzenini bozabilirsiniz.

Paraya çok ihtiyacınız olduğu bu günlerde dostlarınızdan borç istiyorsunuz ama size yardım edecek birisini bulamadınız. Alternatif kazanç. Yolları aramalısınız.

Arkadaşlarınıza özellikle de hemcinslerinize sevgiliniz ile olan ilişkilerinizi anlatmayın. Bu onlar için bir dedikodu malzemesi olabilir ve sevgilinizle bu yüzden kavga edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerinizde anlamsız bir sıkıntı olacak. Gün içinde bulunduğunuz ortamlarda keyifsiz olabilirsiniz. Yakın çevrenizde bazı insanların davranışları sizde gerginliğe sebep olabilir. Akşam saatlerini evinizde geçirebilir ve bazı hoşlandığınız aktivitelerle meşgul olabilirsiniz. Genel olarak rahatsız bir gün geçireceksiniz.

29 Mayıs 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:48 Ay-Kova burcu seyriyle güne merhaba diyoruz. Bu enerji, ailemiz başta olmak üzere, otorite konumunda bulunan her kim varsa, bu kişilerle aramızda yaşanması muhtemel baskıları işaret ediyor. Uymak zorunda olduğumuz görevlerimiz ve sorumluluklarımız var. Artık bir işe yaramayan ve sürdükçe sıkıntı vermekte olan meseleleri geride bırakmak isteyebilirsiniz. Bunlar parasal, sağlık, ilişki, iyi niyetin kötüye kullanılması anlamında olabilir. Derdinizi anlatacak insan ararsınız. Ancak herkese anlatmak istemediğinizden mecburen susabilirsiniz.

29 Mayıs 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi iç güdülerinizin yoğun olduğu bir gün. Sevdiklerinizi koruma içgüdüsüyle hareket ettiğiniz için, istemeseniz de zararınız dokunabiliyor. Onların bağımsızlık duygularına müdahale etmemelisiniz. Baskıcı davrandığınız zaman aranızda problemlerin oluşmasını engelleyemiyorsunuz. Bugün kendinizi geriye çekmeyi denemelisiniz.

29 Mayıs 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz. Ancak, gayretlerinizi doğru değerlendirebilecek veya katkısı olabilecek kişilerle iletişim kurduğunuzdan emin olmalısınız.

28 Mayıs 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konular ve maddi durumunuza ilişkin gelişmeler pek moral verici değil. Olayları daha ılımlı ve endişeden uzak değerlendirmeli, borçlarınızla ilgili sorunları an aza indirmelisiniz. Ortaklaşa bir finansal konusu öne çıkarken, ortağın risk alabileceği şartlar var. Kaynakların doğru kullanımı açısından önlemci olmakta fayda var.

29 Mayıs 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi mutlu hissediyor olabilirsiniz. Ancak aklınızda bazı çelişkili sorular var. Cevaplarını bulmak için çırpınıyorsunuz. Olumsuzlukları bir kenara bırakıp arkadaşlarınızla zaman geçirmelisiniz. Çevrenizde sizi destek olmak isteyen insanlar var.

29 Mayıs 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

29 Mayıs 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 57' 45" R
Ay
Yengeç
12° 17' 17" R
Merkür
Başak
28° 33' 46" R
Venüs
Akrep
02° 58' 52" R
Mars
Yengeç
11° 56' 23" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 29" R
Satürn
Balık
14° 43' 55"
Uranüs
Boğa
27° 01' 16"
Neptün
Balık
28° 23' 22"
Plüton
Oğlak
29° 42' 23"
Chiron
Koç
22° 04' 13"
Lilith
Terazi
09° 45' 55"
True Node
Koç
06° 39' 19"
Son Güncelleme : 25/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>