Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Giderek yoluna giren bir ilişkinin içindesiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir.

İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Her zaman sizi alttan alan birileri oluyor karşınızda.

Parayla ilişkiniz yok gibi. Olunca herkesle paylaşıyor ve düşünmeden harcıyorsunuz, olmayınca da problem etmiyorsunuz. Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz.

Bazı yakınlarınızın sorunlarına samimiyetle eğilmeniz, daha çok sorun üretmelerine neden olabilir. Kendi sorunlarının çözümünde onların önünü açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Huzurunuzun bozulmasından korkuyorsunuz. Kendinize kurduğunuz dünyaya başkalarının girmesine izin vermiyorsunuz. Mutlu olduğunuz bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içinde ortak sorunlar, ortak sevinçler yaşıyorsunuz. Bu da size yetiyor. Yakında alacağınız bir haber bu dengeyi alt üst edebilir. Bir değişiklik yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

27 Haziran 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 27 Haziran saat 20:03-22 Temmuz saat 15:41tarihleri arasında kazanç evinizde etkili olacak Venüs-Aslan burcu seyrini mercek altına aldığımızda görüyoruz ki,  maddi açıdan güven içinde yaşama,  kendinizi güçlü bir kişi olarak görme ve gösterme anlamında etkili bir dönem.   Eğer kazancımız yeterli değilse, bu bizi rahatsız eder. Evimiz ve ailemizin gereksinimleri için daha fazla kazanmak, onları rahat ettirmek isteriz. Yengeçler genel olarak güvence konusunda bir hayli hassastırlar. Birilerine bağlı yaşamaktan veya muhtaç olmaktan son derece çekinirler. O nedenle bu süreçte sıkıntılarını her zaman olduğu gibi paylaşmazlar. Güvenli bir iş, uzun vadeli bir yatırım için neler yapılması gerektiğini düşünürler. Bu süreçte, sosyal hayatınız, ilişkiniz, aileniz veya bizzat siz gereksinimleriniz veya lüks harcamalar nedeniyle bütçeniz dışına taşabilirsiniz. Her şeyin en iyisini istemek tabii ki hakkınız. Ancak ben sizin her zaman olduğu gibi tasarruf için bir kenara mutlaka para ayırmanızdan yanayım. Böylece daha sonraki ihtiyaçlarınızı karşılamak adına sıkılmazsınız.

27 Haziran 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz kendi doğrularınızla yaşamayı seviyorsunuz. Toplumsal ve sosyal ilişkilerinizde yeni ve olumlu gelişmeler içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi iyi hissetmek için yaptığınız çalışmalar, size başarı grafiğiniz getirecek.Bugün özellikle. olaylara bakış açınızda gizli bir mizah gizli.

27 Haziran 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuza geçen şans gezegeni Jüpiter bir yıl boyunca fırsat ve şansları ayağınıza kadar getirerek en mücadeleci ve zor ortamlarda dahi kazanan taraf olmanıza yardım edecek.Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın.

27 Haziran 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzaklarla ilgili konularda pek çok tecrübe edindiniz. Özellikle medya ve iletişim konuları hayatınıza daha fazla hareket getirdi. Gün ortasından sonra kariyerinizde başlayan olumlu süreci değerlendireceksiniz. Yaratıcı yanlarınızı geliştirdiğiniz her çalışma önemli olacak. Ancak aşırı iyimserlik sağlam hedefler belirlemekte zorluklar yaratabilir.

27 Haziran 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Bugün içiniz bir çocuk gibi coşku içinde. Pozitif olarak güne merhaba diyeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdan su sızmıyor.

27 Haziran 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

27 Haziran 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 32' 51" R
Ay
Yengeç
06° 46' 37" R
Merkür
Başak
27° 46' 60" R
Venüs
Akrep
02° 27' 55" R
Mars
Yengeç
11° 42' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 19" R
Satürn
Balık
14° 45' 43"
Uranüs
Boğa
27° 01' 45"
Neptün
Balık
28° 24' 05"
Plüton
Oğlak
29° 42' 34"
Chiron
Koç
22° 05' 17"
Lilith
Terazi
09° 43' 06"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>