Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar, ilişkinize iyi geliyor. Kısa bir ayrılık sonrasının coşkusunu yaşıyorsunuz. Bu ara epeyce uzun bir zamanı birlikte geçireceğiniz bir fırsatınız olacak.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin onun işine yarayacağını biliyorsunuz. Ona bazı önerileriniz olabilir.

Bu aralar ipin ucunu kaçırdınız. Harcamak sizin hobiniz gibi. Gereksiz bazı şeylere para yatırdığınızı fark ettiniz ama geri dönüşü yok. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Fazla zamanınız olmamasına rağmen, bir hobiniz için haftada bir kaç gününüzü ayırmayı düşünüyorsunuz. Her zamankinden daha fazla planlı olmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdan genel olarak memnunsunuz. Küçük sorunlar ise yanınıza bile uğramıyor. Bugün yapmak istediklerinizi gerçekleştirmeniz için uygun fırsatınız var. Size çok yakın biriyle ortak bir işiniz var. Ama bu ortaklığı hiç istemiyorsunuz. Hayatınızda düşüneceğiniz en son şeyin, onunla bir çıkar ilişkisi içine girmek olduğunu savunuyorsunuz.

26 Haziran 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 26 Haziran saat 04:40-16 Temmuz 2014 tarihleri arasında burcunuz üzerinde sizi taçlandıracak olan Jüpiter süresince aile olmak, büyümek, genişlemek, değerlerinize sahip çıkmak, inançla yol almak, verimlilik hissedilir, gözlemlenir hale geliyor. Kendinizi, değerlerinizi, inandıklarınızı ifade edebileceğiniz ve bütün bunları koruyabileceğiniz, kollayabileceğiniz, büyütebileceğiniz bir döneme adım atmak üzeresiniz. Sırayla tüm Yengeçler bu dönemin olumlu fırsatlarından yararlanacaklardır. İnsanın kendisine inanması ne de güzeldir. Gücünün farkında olması ne de kıymetlidir. Yüreği ılımlı, sevgi dolu Yengeçler, insana değer veren, can olan Yengeçler şimdi bütün bunların karşılığını görebilecekleri bir döneme başlıyorlar. Evet fiziki anlamda özellikle kilo alımında etkili olduğunu da bu arada bildirmek isterim. Çalışma hayatınız ile alakalı bir evin yöneticisi olan Jüpiter bu konularda da yardımcınızdır. İşe başlamak, işinizde ilerlemek, çalışmak, emek sarfetmek ve kazanmak. Yengeçler bu dönemde geleceklerini garanti altına alacak şekilde kararlar verebilirler. Duygularınız bir pırlanta tanesi gibi yüreğinizde parlar. Özgüveniniz yükselir. Analık duygusu bilhassa zirvededir.

26 Haziran 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, öğle saatlerinden sonra, kişisel düşüncelerinizi derinleştireceğinizi ve çevresel yorumlarınızı içinizden yapacağınızı gösteriyor., Olayların yönünü geniş tutmalısınız. Dostlarınızın yaşantınıza yapacağı katkıları önemsemelisiniz. Kendi bildiğinizden şaşmıyorsunuz.

26 Haziran 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstikrarsız tavırları olan kişilerden uzak durun. Talepleriniz artması sizin için öenmli bir ilişkinizde zorlanmanıza neden olabilir. Yeteneklerinizi mevcut durumunuzu korumak için kullanmalısınız. Diğerleri için yaptıklarınız başkaları üzerinde bırakacağınız etkinin yönünü belirleyebilir.

26 Haziran 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönem tüm hayatınızı ve beklentilerinizi yeniden ele almaktasınız. Zira uzunca bir süre sizi koruyacak etkilerle yola çıkıyorsunuz. Ancak şu günlerde aşırı derecede planlı olmalı, ortaklaşa para konularında çekinceli davranmalısınız. Eşin para durumundaki yenilenmeler sizi yakından etkileyebilir. Duygusal açıdan sizi bağlayan krizleri dikkate alın.

26 Haziran 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Özgüveniniz yüksek ancak içsel huzursuzluk yaşıyorsunuz. Gelecek için yaptığınız planlar olumlu. Ailenizi üzmemelisiniz.

26 Haziran 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

26 Haziran 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 33' 15" R
Ay
Yengeç
06° 52' 04" R
Merkür
Başak
27° 47' 46" R
Venüs
Akrep
02° 28' 25" R
Mars
Yengeç
11° 42' 45" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 21" R
Satürn
Balık
14° 45' 41"
Uranüs
Boğa
27° 01' 45"
Neptün
Balık
28° 24' 04"
Plüton
Oğlak
29° 42' 34"
Chiron
Koç
22° 05' 16"
Lilith
Terazi
09° 43' 09"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>