Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güven Konusu Gündeminizde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kişisel olarak kendiniz baskı altında hissedebilir ve ilişkinizden uzaklaşabilirsiniz. Koşullar üzerinde etkinlik göstermek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Olumsuzlukların tamamen geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha dengeli olmaya çalışın. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaktan vaz geçmemeniz gereken bir süreçtesiniz. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmanız aslında çok da zor olmayacak.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel hedeflerinize ulaşma konusunda pek fazla sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken herhangi bir sorun yaşanmayacak olması da sizin açınızdan oldukça iyi. İçinde bulunduğunuz şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

20 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün endişelerinizi geride bırakarak zihninizi dinlendirmenin önemli olduğu bir gün olabilir. İçsel huzurunuzu bulmak için meditasyon veya yoga gibi tekniklerden faydalanabilirsiniz. İş yerinde ise sabrınızı kaybetmeden ilerlemeye devam etmelisiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç ummadığınız kişilerin arkanızdan konuştuklarını öğrenebilirsiniz. Kime güvenip kime güvenmeyeceğinizi bir kez daha düşüneceksiniz. Gün içerisinde karşılaşacağınız kişiyle yapacağınız kısa süreli konuşma olaylara farklı yönlerden bakmanızı sağlayacak. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysanız, partnerinizle gereksiz inatlaşmalara girmemeye özen gösterin. Yöneticilik yapanlardansanız, ekibinize yeni üyeler katılabilir.

20 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ait bir düzenin olmamasından şikayetçi olabilirsiniz. Bunun gerekliliklerine kafa yormak sizi öfkelendirmek yerine harekete geçirmelidir. Aile ilişkileriniz, ev ortamınız ve bu konuyla ilgili fikirlerinizi paylaşmanız anlaşılmanızın önündeki engelleri kaldıracaktır.

20 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgi odağınız eşiniz olabilir. Mücadele verdiğiniz işlerde sonuç almak güç olabilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. İşleriniz için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Parasal konularda zararlar gündeme gelebilir. Duygusal olarak zorlandığınız konular gündeminizi etkileyebilir. Sakin kalmanızda fayda var.

20 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dış dünyaya açtığınız bugünlerde gördüğünüz ilk tepkiler beklediğiniz gibi olmasa da sakin kaldığınız taktirde her taş kendiliğinden yerine oturacaktır.

20 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca zorluklarla karşılaşmak seni yorabilir. Yanındakilerden yardım istemeyi ihmal etmemelisin. Ailen ya da arkadaşların sana yardımcı olmak için gönüllü olacak. Onların desteği zor durumları atlatmana yardım edecek.

20 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tavsiye almak veya bir ilişkiyle ilgili endişelerinizi deşmek için ideal bir zaman değil. Birinin eylemlerinin, sözlerinin veya ilgisizliğinin ardındaki motivasyonları anlamak konusunda zorlanabilirsiniz. İnsanların daha bilinçli veya objektif olduğu bir günde konulara geri dönmeyi hedefleyerek şimdilik özgürlük duygusunun tadını çıkarmak daha iyi olabilir. Bugün aşırı duyarlı olmanız mümkün. Bir meseleye karar verme konusunda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz ya da henüz gerçekleşmemiş bir meseleyi büyütüyor olabilirsiniz. Büyük hamleler yapmak için kendinizi daha rahat hissedene kadar beklemek isteyebilirsiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız hiç de hoş değil. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

20 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partner, ortaklık konularında anlaşmalar sağlayabilirsiniz ancak aile içi bazı sorunlar gerçekleşebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark etmeniz mümkün. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Beklediğiniz para ferahlık getirecek. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir

20 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 07" R
Ay
Boğa
13° 13' 49" R
Merkür
Başak
20° 37' 41" R
Venüs
Terazi
27° 45' 38" R
Mars
Yengeç
09° 34' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 09"
Satürn
Balık
15° 02' 25"
Uranüs
Boğa
27° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 57"
Lilith
Terazi
09° 17' 26"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>