Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ayrıntıları Fark Ediyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha huzurlu ve mutlu hissetmeye başlıyorsunuz. Dengeler karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Huzura ve mutluluğa odaklanmaya çalışın.

Düşüncelerinizi olduğu gibi aktarmak isteyecek ve kimseden çekinmeyeceksiniz. Olumsuzluk yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz.

Maddi anlamda daha net adımlar atılabilir. Fırsatları değerlendirme şansınız da bir hayli fazla sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkiden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Kendinizi fazlasıyla keyifli hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

17 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugünhayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Projelerinizde gecikmeler yaşanabilir veya bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeye çalışmanız gereken bir gün olabilir. Ayrıca, sağlığınızla ilgili bazı küçük sorunlarla da uğraşabilirsiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisinde problemleri olan bir Yengeç burcuysanız, ayrılmak size zor gelebilir. “Onca yılın anısı var” diye düşüp, ayrılık fikrini öteleyebilirsiniz. Geleceğiniz konusundaki belirsizlik, yatırım yapma konusunda sizi ikilemde bırakabilir. Bir büyüğünüze danışmak isteyeceksiniz. Gözlem yeteneğiniz, arkadaş ortamınızdaki bir ayrıntıyı fark etmenizi sağlayacak. Akşam saatlerinizi evinizde film izleyerek geçirmek isteyeceksiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın olduğunuzu düşündüğünüz kişilerle olan yakınlığınızı değerlendirebilirsiniz. Kaybetmek endişesiyle dile getirmediğiniz her şey size bugün daha fazla rahatsızlık verebilir. Bugünden ders alarak tahammül etmesi zorlaşan hiçbir şey ve hiç kimse için kendinizi zorlamamayı öğrenin. 

17 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün birden fazla konu sizi çevrelemiş durumda. İş hayatında yapılması gereken fedakârlıklar ve sorumluluklar sizi sıkıştırıyor. Bir yandan da çocukların eğitimi ve sorunları ile yakından ilgilenme zorunluluğu söz konusu olabilir. Bu günleri biraz esnek geçirmeli endişelerden uzak durmalısınız. Sosyal çevrenizde yaşanan değişiklikler ve gelecekle ilgili planlar üzerinde düşünebilirsiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zor günlerinizde size yardımcı olan dostlarınıza vefanızı göstermek istediğiniz bir gün olabilir. Dolayısı ile kendinizi verimli bir şekilde ifade etmeye çalışabilirsiniz.

17 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün seni her şey harekete geçirebilir. Etrafındaki gelişmelere karşı daha açık olmakta yarar var. Her şeyden ilham almak senin için mümkün olacak. Çevreni gözlemlerken detayları kaçırmamaya dikkat etmelisin.

17 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm arıyorsanız, tüm aşkların ilk görüşte başlamadığını unutmayın. En sağlıklı ve en uzun ömürlü olan ilişkilerin çoğu, yavaş ve istikrarlı bir iletişimle başlar. Ani ve sürpriz bir ismi beklemek yerine, ilginizi çeken insanlara dikkat edin. Daha sonra onları daha iyi tanımak için gereken zamanı ayırın. Ayrıca bir beyin fırtınası, heyecan verici yeni bir projeye başlamanız için ilham verebilir. Hızlı bir araştırma, ihtiyacınız olan yanıtları bulmanıza ve sizi doğru yola yönlendirmenize yardımcı olabilir. Bugün muhtemelen istediğiniz kadar ilerleme sağlayamayacaksınız ama yine de kayda değer bir gün olacak.

17 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olabilecek aksilikler konusunda kendinizi donanımlı hissediyorsunuz. Çevrenizdeki birçok farklı oluşuma karşı aldığınız tedbirler sonuç getirecek. Yaşama mantık çerçevesi içinde baktığınız için, çözüme ulaşmanız zor olmuyor.

17 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

17 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk, çocuklar ve tatil konularında bugün güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

17 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki duygusallığınız, ilişkinizde sorun görüp takılı kaldığınız noktaları değerlendirmenize engel oluyor. Güvensizlikleriniz, üzüntünün yanında incinmeleri de beraberinde getirebilir. Birtakım projelerinize eleştirel bakılması sizi karamsarlığa sokmamalı. Bu eleştirilerle planlarınızı zenginleştirmeniz de mümkün. Parasal konulara yönelik sıkıntılarınız azalmasa bile rahatlayacaksınız. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat edin.

17 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 25" R
Ay
Boğa
14° 33' 04" R
Merkür
Başak
20° 47' 45" R
Venüs
Terazi
27° 52' 15" R
Mars
Yengeç
09° 37' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 28"
Satürn
Balık
15° 02' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 43"
Neptün
Balık
28° 30' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 43"
Lilith
Terazi
09° 18' 02"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>