Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Akışa Bırakıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya emin adımlarla ulaşma şansınız da var. Hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda kendi kendinizi sorunlar içerisine çekebilirsiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayamadığınız takdirde her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenebileceğini unutmamalısınız.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinizi daha enerjik ve hırslı hissedebilirsiniz. İş hayatınızda yeni fırsatlar ortaya çıkabilir ve başarılar elde edebilirsiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hava burcunda 4. Evinizde Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Ağır aksak ilerleyen konuların bir anda hız kazandığını gözlemleyebilirsiniz. Ailevi konularla ilgili birtakım sorunlar gündeme gelebilir. Ailenizde ortak paydada buluşamayacağınızı düşünmeniz, olayları akışına bırakmanıza neden olabilir. İlişkisi henüz yeni bitmiş bir Yengeç burcuysanız, eski partneriniz, yakın arkadaşınızla size haber yollayabilir.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevmenin bir ölçüsünün olmadığını kabul etmemek sizi zarara uğratabilir. Herkesin sevme şekli ve sevgi beklentisinin farklı olduğunu bilmeli, kendinizi her beklentiye göre şekillendirmemelisiniz. Sizi anlayanların ve gerçekten sevenlerin belirgin olması için bazı ilişkilerde verdiğiniz mücadeleyi azaltmayı deneyebilirsiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

hassasiyetler getirmekte. Anne babanızı ilgilendiren konularda değişiklikler gündeme gelebilir.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bilhassa hemcinsleriniz tarafından kıskanıldığınızı hissedebilirsiniz. Sosyal açıdan kendinizi verimli hissedebileceğiniz de bir dönemdesiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir ayrı olduğun bir arkadaşınla tekrar bir araya gelebilirsin. Onunla yeniden görüşmek geçmiş zamanı hatırlayıp arayı kapatmakla geçecek. Ve bundan keyif alacaksın. Onun muhabbeti sana iyi gelecek.

14 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zamanınızı en iyi şekilde eğlenerek geçirmenin yollarını buluyorsunuz sevgili Yengeç. Kendinizi anlamlı bir şeye adamak için de harika bir konumdasınız. Planlarınızı paylaşmak veya bunları geliştirmek için beyin fırtınası yapmak, bir hobiden para kazanmak, yaratıcı bir proje için ekstra çaba harcamak veya bir ilişkide tatmin edici kurallar veya beklentiler geliştirmek odak noktası olabilir. Önceliklerinizi biliyorsunuz ve bir konuyu ele almak veya bir projeyi ya da kişisel ilginizi sürdürmek için daha motive hissettiğinizde, dikkatinizi dağıtacak şeyleri etkili bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Özel hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç, bugün ev, aile ve gayrimenkul konularına odaklanmanız gerekebilir. Aile içindeki tartışmalara dikkat etmek önemli olacak. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye karşı duygularınızın karşılığından emin olmanız ve daha somut adımlar atmak için, uygun zamanı ve şartları beklemeniz gerekiyor. Acelecilik gelişmeyi başlarken bitirebilir. İşinizle ilgili alacağınız bir haber sizin için tam bir sürpriz olacak, kısa zamanda bir karar almanız gerekecek. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir süre daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sinir sisteminiz için açık havada uzun yürüyüşler yapabilir veya alternatif teknikler deneyebilirsiniz

14 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 00" R
Ay
Boğa
14° 26' 59" R
Merkür
Başak
20° 46' 59" R
Venüs
Terazi
27° 51' 44" R
Mars
Yengeç
09° 37' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 26"
Satürn
Balık
15° 02' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 20"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 44"
Lilith
Terazi
09° 17' 59"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>