Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinize karşı yoğun duygular içinde olabilir onunla birlikte olmaktan büyük bir haz duyabilirsiniz. Sevgilinizden alacağınız sürpriz bir haber sizi mutlu edebilir.

İş yerinizdeki amiriniz durumundaki kişinin anlayışlı tavırları ile akşama doğru düşünceleriniz berraklaşmış olacak ve işinize iyice motive olacaksınız. Akşam saatlerinde kalabalık bir mekanda bulunabilirsiniz.

Maddi konularda oldukça dikkatsizsiniz. Yaptığınız hesapsız harcamalarla bütçenizi zor duruma düşürüyorsunuz. Bugün maddi konularda birisi ile görüşme yapabilirsiniz.

Kendinize verdiğiniz bazı sözler var. Bu sözleri yerine getirmiyor ve planlarınızdan uzaklaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için eğlenceli geçecek bir gün. Sabah saatlerinde itibaren neşenizi arttıracak , sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayacaksınız. Öğle saatlerinde yakın bir arkadaşınızın sürpriz ziyareti ile hayrete düşebilirsiniz. Ondan alacağınız bazı haberler sizi oldukça şaşırtacaktır.

20 Eylül 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma  gününe, saat 05:20 Merkür-Jüpiter dikkat çekici görünümüyle adım atacağız. Evin içinde özellikle aile bireyleriyle ortaklaşa bir karar almak zor olabilir. Aranızda iletişim problemleri yaşanabilir. Hatta bazen bir taraf aşırı duygusal tepkilerde bulunabilir. Böyle bir görünüm altında bazı Yengeçler sıkıntılarını anlatacak veya anlayabilecek kimse olmadığından yakınabilirler.  Bütün bu durumlar, görünümün yarattığı hassasiyet nedeniyledir. Rahatsız edicidir. Kişi güven duymak, yalnız olmadığını bilmek ister. Bazı hallerde bir çocuk nedeniyle katlanılan bir hayatın veya yaşanan zorlukların işaretçisi olabilir.

20 Eylül 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak işler içinde olduğunuz kişilere karşı duygusal tepki gösterebileceğiniz bir gün. Onlardan bazı kişilerin size olan sinsi tavırları canınızı sıkabilir. Tahakküm altına girmek istemiyorsunuz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi sonucunda; kafanız oldukça karışık. Fakat yine de, başarınızın devamı için çevrenizle olan uyumunuzu sert tepkilerle sonlandırmayın.

20 Eylül 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir. Üzerinde yoğunlaştığınız bazı konular birkaç içinde sonuçlanabilir ya da tamamlanması gereken işler tamamlanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Olumsuz duygular veya umutsuzluk içerisinde olabilirsiniz. Ancak, bu geçici bir durum yolun sonunda ışık var. Çok yakında, geçmişte endişe yaratan sorunların günümüze güç kaybederek yansıdığını ve bugünü ve de uzun vadeli planları engellemeyeceğini fark edebilirsiniz.

20 Eylül 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında olup biten değişiklikler dikkat çekecek. Uzun zamandır üzerinde durduğunuz kariyer planları önünüzü açacak şekilde gelişmekte. Tamamlanması gerekeli işler yanında, mesleki açıdan sizi geliştirecek yeniliklere yakın durun. Ev hayatında yaşanan hareketlilik dikkat çekerken, yer değişiklikleri fazladan harcamalar getirebilir.

20 Eylül 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Bugün bir şeylerin farkına vardınız. Yararlı işlerle uğraşarak taktir kazanıyorsunuz. Yasal işlemlerinizi de unutmayın.

20 Eylül 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Duygusal alanda esen pozitif rüzgarlar keyfinizi yerine getirecek,

20 Eylül 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 24' 17" R
Ay
İkizler
21° 14' 45" R
Merkür
Başak
25° 37' 45" R
Venüs
Akrep
01° 02' 39" R
Mars
Yengeç
11° 04' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 56"
Satürn
Balık
14° 50' 42"
Uranüs
Boğa
27° 03' 03"
Neptün
Balık
28° 26' 00"
Plüton
Oğlak
29° 43' 08"
Chiron
Koç
22° 08' 14"
Lilith
Terazi
09° 35' 21"
True Node
Koç
06° 39' 18"
Son Güncelleme : 24/09/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>