Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlar arasında bazı sorgulamalardan kaçınmak gerekiyor. Eskimişlik korkuları, yeni gönül kaymalarına zemin hazırlayabilir. Böyle bir olasılık iki taraf için de hiç olanaksız görünmüyor.

Görüştüğünüz kişinin aranılan kişi olduğu yolundaki bazı duyumları yetersiz bulmakta haklı görünüyorsunuz. Güvensizlikler taşıdığınız bir konu yakında aydınlığa kavuşacak gibi.

Bu konularda son zamanlarda aldığınız birtakım garantilerde kötü niyet yok, ama size sorumsuz bir rahatlık barındıracağı söylenebilir. Elinize geçen yeri hazır parayı kullanmanın gerekliliği konusunda kafanız biraz karışmış görünüyor.

Saplantılı biriyle beklemediğiniz sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu kişiden uzak durmalı ve onunla hiç bir diyaloga girmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sizin için biraz hareketli ve yoğun geçebilir. Bazı düşüncelerinizi yeniden ele alma isteği duyacağınız öneriler, sizi bugün hareketlendirebilir. Eş, dost ilişkilerinizde, onlarla alakalı olmayan nedenlerle çelişkiler içine girebilirsiniz. Bu ilişkilerde ihtiyaç hissettiğiniz dengeler, birbiriyle ilgisiz konular arasındaki etkilenişimi en aza indirmenize bağlı.

21 Ekim 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Merkür geri hareketi, 21 Ekim saat 13:29- 10 Kasım saat 23:12 arasında geçerlidir. Her burç için etkileri farklıdır. Sizinle ilgili hususlar aşağıda ele alınmıştır. Lütfen dikkatlice gözden geçiriniz.

21 Ekim 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda başarılı bir performans sergilemenize rağmen, engellere takıldığınız zaman, güç bağı oluşturduğunuz kişilerle aranızda istenmeyen problemler ortaya çıkabiliyor. Bugün, kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız.Güven duygunuzu dengeli kullanıyorsunuz.

21 Ekim 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neyin gerçek neyin yanlış olduğunu tespit etmek zor olabilir. Daha fazla bilgiye ve veriye ihtiyacınız var. Tüm burçlar için gün geneli: Gökyüzü flu ve belirsiz etkiler altında. Yanıltıcı kişi, olay veya durumlar dikkat gerektiriyor. Aldanabilir, istemeden aldatabilir veya yanlış yönlendirilebilir ya da yanlış yönlendirebiliriz. Ertelemeler, çifte rezervasyonlar, yanlış planlamalar veya ödemelerde karışıklıklar da cabası olabilir! Bu belirsiz etkiler altında tepkilerimizi veya bağlayıcı sözlerimizi vermek için birkaç gün beklememiz daha doğru olacaktır.

20 Ekim 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlıkların getirdiği güven ve huzur ortamı sizi mutlu ediyor. Sosyal hayatın içinde yer alırken, fazladan sorumluluk ve gruplar içinde öne çıkan çalışmalar da dikkat çekecek. Esnek olduğunuzda yeni önerileri hayata geçirme şansınız var. Geleceğe güvenle bakmak istediğiniz bu günlerde size iyimserlik kazandıran adımlar atabilirsiniz.

21 Ekim 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsallık... Sizlere iyi niyetle yaklaşacak bazı yeni çevreler oluşuyor. Engin tecrübeleri ile size faydaları dokunacağını unutmayın.

21 Ekim 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size bir şey kazandırmaz.

21 Ekim 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 00' 37" R
Ay
İkizler
15° 45' 21" R
Merkür
Başak
24° 53' 00" R
Venüs
Akrep
00° 33' 12" R
Mars
Yengeç
10° 50' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 42"
Satürn
Balık
14° 52' 26"
Uranüs
Boğa
27° 03' 29"
Neptün
Balık
28° 26' 40"
Plüton
Oğlak
29° 43' 21"
Chiron
Koç
22° 09' 15"
Lilith
Terazi
09° 32' 40"
True Node
Koç
06° 39' 11"
Son Güncelleme : 23/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>