Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eskiye Dönüyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı net olarak ifade etme şansınız var. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmemeli ve elinizden geleni yapmalısınız. Şartlara uygun hareket edin.

Karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışın. Her türlü olumsuzluğun geride kalma ihtimali var. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her açıdan daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Dengelerin tamamen istediğiniz gibi lehinize dönme ihtimali var. Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmanız gerekiyor.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konularla ilgili sorumluluklarınız olabilir. Harcamalarınızı kontrol etmek ve bütçenizi düzenlemek için dikkatli olun. İş hayatında da başarılı olabilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın ilk saatlerine bir arkadaşınızın sorunlarından dolayı uzun süren telefon görüşmeleri yaparak başlayabilirsiniz. Gününü evde geçirmek isteyen bir Yengeç burcuysanız, nostalji yapabilir, eski albümleri karıştırmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysanız, hiç beklemediğiniz birinin aşk itirafı karşısında ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Şans verip vermeme konusunda kararsız kalacaksınız.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile kurma veya aile bireyleriyle ilgili konular ilginizi çekebilir. Hayatınızdaki insanlarla olan iletişiminize, beklentilerinize dikkat ederek kararlar almayı öğrenmeye başlıyorsunuz. Taşınma ve evle ilgili fiziksel değişiklikler için maddi hazırlıklar yapabilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konulara ya da ailevi işlere daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Karşılıklı konularda daha olgun davranmaya çalışmalısınız.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yerinde ve samimi ifade edebilme cesaretiniz sizi seven kişilerin de oldukça hoşlarına gidecek. Daha olumlu hissetmek için çabalayın.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına enerji ve hareket katmak için daha istekli olmalısın. Seni rahatsız eden durgunluktan uzaklaşmak için arkadaşlarınla yeni etkinlikler planlayabilirsin. Onlarla geçireceğin zaman yenilenmene de yardımcı olacak.

21 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı aşırı duygular yaşayabilirsiniz veya korkular normalden daha güçlü olabilir. İlişkiler ağır gelebilir ancak yoğun duygular, ilgi alanlarınızı daha etkili bir şekilde korumanız için sizi motive edebilir, bu nedenle bunları hissetmenize izin verin ancak sorunu hemen çözmek için baskıyı kaldırın. Başkaları size nezaket gösterebilir veya gün ilerledikçe hoş iletişimler ortaya çıkabilir. Yeni bir şey öğrenmek heyecan vericidir ve açık bir kalp kapıları açar. Yaşamın stresleriyle daha fazla sabır veya bakış açısıyla başa çıkma yeteneği size ve başkalarına yardımcı olabilir. Yaratıcı ilhamın, düşünce kalıplarınızı olumlu yönde etkileyen olağandışı olayların ve verimli, heyecan verici iletişimlerin zamanı olabilir. Etkileşimler daha dengeli, adil ve barışçıl görünüyor.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zor bir durumun sonuna geliyorsun, değişimi kucakla. Her şey yoluna giriyor sonunda. Farklı bağımlılıklardan kurtul. Bunun için sesle meditasyon yaparak zaman geçirebilirsin. Ruhsal öğretiler ile kendini keşfetmen gerekli. İlişkilerin yeni bir seviyeye ulaşıyor bu sayede. Sezgilerine güven, kendine ve başkalarına önem ver bugün.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski sevgiliniz, bitmiş ilişkinizi yeniden başlatabilmek için ortam hazırlamaya çalışıyor. Siz de bu beraberliğin tekrar başlamasına ılımlı bakabilirsiniz. İş yerinizde size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Bu size beraberinde yeni teklifleri de getirebilir. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmamanız, sonradan zorlanmalara neden olacak gibi. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

21 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 47' 01" R
Ay
Boğa
13° 27' 14" R
Merkür
Başak
20° 39' 23" R
Venüs
Terazi
27° 46' 46" R
Mars
Yengeç
09° 35' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 12"
Satürn
Balık
15° 02' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 54"
Lilith
Terazi
09° 17' 32"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>