Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Başarı Kapıda! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, etkin adımlar atabilecek ve birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başarabileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız ve mutluluğa odaklandığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Olumsuzlukların üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Sizi tedirgin eden her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı başkalarının hayatıyla kıyaslamayın. Herkesin bir çalışma ve yaşama şekli vardır, bu da söz konusu kişilerin yaşadıklarıyla şekillenir. Kendi hayatınıza bir şekil verme noktasında çevrenin söylediklerine ya da yaptıklarına değil kendi yapacaklarınıza öncelik vermelisiniz. İlham almayı olumsuz bir duyguya dönüştürmeyin.

21 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugünilişkileri ve kariyer konularına odaklanabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanın ve çalışmalarınızı tamamlamak için gereken çabayı gösterin. Kendinizi kanıtlayabileceğiniz bir gün olacak.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın zamanda kendi işinizi kurduysanız eğer başarılı olmak için mücadelenizi elden bırakmıyorsunuz. Emeklerinizin karşılığını almak uzun sürmeyecek. Başarının tadına sizde bakacaksınız. Evli Yengeç burcuysanız, akşam hazırlayacağınız romantik yemek partnerinizi çok mutlu ediyor. Uzun zaman sonra romantik dakikalar geçireceksiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimse için değişmemeli, kimseyi de sizin kriterlerinize göre değişmesi için zorlamamalısınız. Yapıcı ve olumlu yönde gelişme kaydetmekle isteklerinize göre yaşamak arasında bir fark olduğunu bilmelisiniz. Kitap okumak, düşüncelerinizi yazmak ve paylaşmak size yapabileceğiniz yeni bir şeyler olduğu konusunda ipucu verebilir.

21 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yeni kapılar açılabilir. İşlerinizde eksikliklerinizi toparlamak için fırsat bulabileceksiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Duygusal süreçler yaşayabilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sessizliğiniz bir şeyleri elbette ki unuttuğunuz anlamına gelmiyor. Gerçekleri ortaya çıkarma arzusu içerisinde olacağınız bir gündesiniz. Kırıcı olmayacaksınız.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moralini bozacak şeylerle yüzleşmek onları hayatından çıkarmana yardımcı olacak. Hatalarını ve doğrularını görerek değerlendirme yapma fırsatını kaçırmamalısın. İstediğin gelişmeye imkan yaratmak bu sayede mümkün olabilir.

21 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çeşitli konularda bütçeleme, gözden geçirme, yeniden düzenleme ve basitleştirme yapabilirsiniz. Ayrıca gün faydalı olma arzunuzu güçlendiriyor. Eski fikirleri yeniden inşa ediyor, ve yeniliyor ya da hedeflerinize yaklaşmanıza yardımcı olacak insanlarla ve bilgilerle bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Sorunlu alanları daha net görmek veya gerçeklerle yüzleşmek, faaliyetlerinizin yeniden yapılandırılmasına ve projelerinizde ve hatta ilişkilerinizde büyük gelişmelere yol açabilir. Öğrenme çabaları, finansal faaliyetler ve yaratıcı arayışlar özellikle fayda sağlayacaktır. Bu aynı zamanda hayatınıza yaklaşmanın yeni yollarını görmenize yardımcı olabilecek özel biriyle yapıcı tartışmalar yapmak için de iyi bir gün. Bugün ayrıca biraz rahatsız edici fikirleri veya gerçekleri ortaya çıkarabilir ancak günün uyumlu yanları onları yutmayı kolaylaştırır! Bu, özellikle daha özgün bir şekilde iletişim kurarak hayatınızı daha iyiye doğru değiştirmenin yollarını düşünmenin zamanıdır.

21 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geniş seçim yelpazesi olan bir kişi olarak çevrenize agresif davranabilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Tarzınız ilginç gelebilir.

21 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evlilik ve flört kısmetlerin bollaşıyor bugün. Evrenin onaylamasıyla kutlu ve senin içinde mutluluk verici bir enerji sana geliyor. Ruh eşinle evliliği seçebilirsin artık, lütfen bunun için kendine izin ver. Ruh eşinle bolluk, bereket, güven ve sadakat üzerinden bir anlaşma yapmışsın. Şimdi sana geliyor. Eğer gerçekten ruh eşini bulduğunu hissediyorsan da ona kıymet ver.

21 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş yaşamınızda her zamankinden daha fazla emek harcamak, daha konsantre bir şekilde çalışmak durumunda olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. İster maddi, ister manevi hedeflerinize, gayretle ve şevkinizi kaybetmeden, metodik bir şekilde çalışarak ulaşmanız mümkün. Bütçenizi denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de oldukça zorlanıyorsunuz. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu

21 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 19' 56" R
Ay
Boğa
21° 36' 40" R
Merkür
Başak
21° 41' 58" R
Venüs
Terazi
28° 27' 48" R
Mars
Yengeç
09° 53' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 08"
Satürn
Balık
14° 59' 53"
Uranüs
Boğa
27° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 29' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 31"
Lilith
Terazi
09° 21' 16"
True Node
Koç
06° 38' 19"
Son Güncelleme : 21/09/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>