Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eksikleri Tamamlıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2023, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Dengeleri lehinize çevirmek için biraz daha mücadele etmeye çalışın. Sakin kalabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak.

Mesleki olarak yeni adımlar atmaya yatkınsınız. Enerjiniz de sizi bu anlamda desteklemekte. Kişisel sorunlarınızı geride bırakabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

Maddiyatla ilgili beklenmedik bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sakin düşünmeli ve daha dengeli adımlar atmalısınız. Sorunların tamamen geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir hayali nasıl işlediğinizi düşünebilirsiniz. İstediğiniz gibi sonuçlanmadığında onu orada öylece bırakmayın ve üzerinde çalışmaya devam edin. Vazgeçmemek, gerçekten doğru olanı bırakmadığınızda sizi mutlu eder.

19 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kariyerinizle ilgili önemli bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Büyük projeler üzerinde çalışma fırsatı elde edebilir ve terfi alabilirsiniz. Ancak, hedeflerinize odaklanırken duygusal dengeyi de korumaya çalışmalısınız.

19 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı ve düşüncelerinizi dile getirememek sizi çok yoruyor. Yaşadığınız sıkışmışlık hissini artık geride bırakacaksınız. Kendinizi yeniden inşa edeceksiniz. Odanızda vakit geçirirken bazı eksiklikler gözünüze çarpıyor. Kendinizi fazla yormadan eksikleri tamamlıyorsunuz. Evli Yengeç burcuysanız, eşinizle çocuk sahibi olma konusunda uzun konuşmalar yapabilirsiniz.

19 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı duyguları ya da istekleri bastırmak fiziksel ve ekonomik sorunlara sebep olabilir. Harcamalarınızın ve tatlı tüketiminizin artmasında bunun etkisinin olup olmadığını düşünmelisiniz. Kendinizi bile bile zarara sürüklememek için kendinizi dinlemeyi ve anlamayı seçin.

19 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Gereksiz harcamalardan uzak durun. Stres yaratan konular gündeme gelebilir. İlişkilerinizde dalgalanmalar olabilir.

19 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sakin kalmak, sürecin geçici olduğunu bilmek ve radikal kararlar almamak ilerleyen günlerde sizler için daha verimli sonuçlar doğuracaktır.

19 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine güvenmeye ve kendinden daha emin adımlar atmaya başlamalısın. Düşündüğün değişiklikleri hayata geçirmek için daha istekli davranmak başarıya ulaşmanı kolaylaştıracak.

19 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün erken saatlerinde, her bilgiyi içeri aldığınızdan ve zihninizi başkalarının bakış açılarına açtığınızdan emin olun. Konuşmalar ve derin düşünceler faydalı olabilir. Keyif alma ve kendinizi ifade etme ihtiyacı güçlü. Bu günlerde genel olarak kişisel çıkarlarınız güçlü olsa da ilerleyen saatlerde hayatınızın hangi alanlarının özel ilgiye ihtiyacı olduğunu anlayana kadar motivasyon seviyelerinizde geçici bir düşüş olabilir. Şu anda gerçekler ve rakamlarla çalışırken daha dikkatli olun ve kolayca yanlış yorumlanabilecek şekilde iletişim kurmamaya dikkat edin. Hayal edin ve yaratın ancak bugün pratik meselelerle uğraşıyorsanız daha fazla dikkat edin. Günün olayları size aşırı düşünmeye küçük ve canlandırıcı bir mola vermenizi hatırlatabilir.

19 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için, her türlü donanıma sahipsiniz. Gücünüzü yükseltmek için bazı değerlerin önemli olduğunu kabul ediyor ve mütevazi olmak istemiyor, kendinize güveniyorsunuz.

19 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

19 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel derinlikleriniz üzerinde yoğunlaşmakta zorlanmayacaksınız. Neyin doğru ya da neyin yanlış olabileceğinize karar vermeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Farklılıkların üstesinden gelebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların da arkasında durmanız gerekmekte.

19 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde aşırı duygusallıklar yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Kendinizi daha iyi anlatan davranışlar içine girmeli ve sezgilerinizden de emin olmalısınız. İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Bir teklif alabilirsiniz. Uzun zamandan beri sahip olmak isteyip de şimdiye kadar alamadığınız bir şey varsa bugün ona kavuşabilirsiniz. İş ilişkileri ve uğraşlarıyla ilgilenmenizi zorlaştırabilecek olaylarla karşılaşmanız olasıdır. Hızla yaklaşan büyük bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor

19 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 18' 18" R
Ay
Boğa
21° 12' 36" R
Merkür
Başak
21° 38' 52" R
Venüs
Terazi
28° 25' 46" R
Mars
Yengeç
09° 52' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 03"
Satürn
Balık
15° 00' 01"
Uranüs
Boğa
27° 05' 17"
Neptün
Balık
28° 29' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 35"
Lilith
Terazi
09° 21' 05"
True Node
Koç
06° 38' 18"
Son Güncelleme : 21/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>