Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sevilen Birisiniz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak sizi rahatsız edebilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Tepkilerinizi doğru ayarlamayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atın.

Mesleki olarak toparlanmaya ve kendinizden emin adımlar atmaya çalışın. Dikkatli ve planlı olabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Olanaklar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her türlü harcamadan uzak durmanız gerekiyor. Özensiz yaklaşımlar ortaya koymak, her şeyin karmaşıklık içerisine girmesine neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akışına bırakmaktan isterken bu akışın nasıl gittiği konusunda da bir fikir edinmelisiniz. Ev içinde öne çıkarmak istediğiniz konular olduğunda bunu herkesin açısından değerlendirebildiğinize emin olmalısınız. Düzen kurmayı kolaylaştırmak için isteklerinizi ve imkanlarınızı fark edin.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün duygusal anlamda dengeli olmaya ve sakin kalmaya çalışmalısınız. Aile ve ev konularında bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Sabırlı ve anlayışlı olmanız aile ilişkilerinizi güçlendirecek.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinizle ilgili kafanızı meşgul eden konular olabilir. Sevgilinizin davranışlarından yola çıkarak sizi ne kadar sevdiğini sorguluyorsunuz. Kafanızdaki soru işaretlerinin hepsi son buluyor. İş hayatınızda parlak fikirleriniz sayesinde ön plana çıkıyorsunuz. Sevilen ve saygı duyulan bir karaktere sahipsiniz. İnterneti daha da verimli kullanmak istiyorsunuz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzle ilgili konularda fikre ihtiyacınız olabilir. Yargılanacağınızı düşünerek tek başınıza halletmeyi seçebilirsiniz ancak bir gün ikinci bir görüşe mecbur kaldığınızda hayatınızda kimseyi bulamayabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizi korumak için kendinize ve onlara olan yaklaşımlarınıza dikkat etmelisiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda daha fazla şey yapmak isteyebilirsiniz. Ancak evde gerginlik yaratabilecek durumlara da dikkat etmek gerekiyor. Sakin kalmalısınız.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda laf arasında söylenen bir söz ya da verilen bir vaat ilerleyen günlerde gerçeğe dönebilir bu yüzden açık fikirli olmanızda fayda var.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak ve mevcut çevreni genişletmeye hazır olmalısın. Sana yeni ufuklar kazandıracak ortamlarda bulunmak için istekli olmak sana yarar sağlayacak. Karşına çıkacak etkinlikler farklı gelecek fırsatları sunabilir.

16 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi özellikle evdeki işlerle ilgilenmek veya sorumluluk almak konusunda motivesiniz. Ayrıca kişisel bir sorunu çözmek de şimdi mümkün olabilir. Bu durum aynı zamanda ev hayatınıza taze bir ruh ve enerji, duygularınıza ise heyecan getirebilir. Sinir bozucu durumlardan kaçmadan, doğrudan bir yaklaşım faydalı olabilir. Artık kaosa karşı daha az sabrınız var! Hangi yönü seçerseniz seçin, tam hızda ilerleme eğilimindesiniz Fazla enerjiyi nereye yönlendireceğinizi tam olarak bilemeseniz de harekete geçme ihtiyacı artar. Her şey için verimli bir kanal bulduğunuzda dağları yerinden oynatabilirsiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız, günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor ve başarıyorsunuz. Gizli duygularla başınız dertte. Kafanıza taktığınız kişiyi gözünüzde büyütmeyin.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bazı tartışmalar gündeme gelebilir ancak maddi açıdan güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor. İşinizle ilgili bir süredir oluşum halindeki değişiklikler bugün gündeme gelebilir. Değişimi istediğiniz yönde kullanabilmek için karamsarlığa kapılmadan sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışmalısınız. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın.

16 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 17' 29" R
Ay
Boğa
21° 00' 34" R
Merkür
Başak
21° 37' 19" R
Venüs
Terazi
28° 24' 45" R
Mars
Yengeç
09° 52' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 60"
Satürn
Balık
15° 00' 04"
Uranüs
Boğa
27° 05' 17"
Neptün
Balık
28° 29' 35"
Plüton
Oğlak
29° 44' 17"
Chiron
Koç
22° 13' 38"
Lilith
Terazi
09° 20' 59"
True Node
Koç
06° 38' 18"
Son Güncelleme : 21/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>