Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşıyorsunuz. Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar istemiyor, bu korkuları barındırmayan dingin ilişkiniz içinde huzurlu görünüyorsunuz.

Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor

İş yaşantınızdaki güvensizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş görünüyor. Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz.

Bir tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kılabilirsiniz. Bu tavır sizi nasıl büyük sorumluluklar altına sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya ilgisiz gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi eliniz kolunuz bağlı olarak uzaktan izlemenize neden oluyor. Halbuki işin içinde olmanız yönünde de bir sürü eleştiri alıyorsunuz. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek.

15 Kasım 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz,  saat 03:13 Venüs-Uranüs mücadeleci görünümüyle başlıyor. Bir yandan mesleki-ailevi ve toplumsal konulardaki yeniliklerin işaretçisi olup diğer taraftan sizi güvenilir bir şekilde destekleyecek bir eşe duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Kişi dış dünyada yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken, eğer ilişkisinde mutsuz ise tabii ki keyifsizlik duyabilir. Kimileri için bu enerji, hayatına aniden giren bir kişinin göstergesidir. Ayrıca yenilik anlamındaki kararların, gelişmelerin kişi üzerinde fazlaca etkili olduğunu göstermektedir.

15 Kasım 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, karşı tarafın duygularından etkilenebilirsiniz. Siz mükemmel kuralcı yapınızla, çevrenizdeki kişilere de örnek olmayı başarıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi de bu konuda sizin fikirlerinize çok önem veriyor. Partnerinizle aranızda sezgisel bir bağ var.Bugün ayrıca, ortaklıklar konusunda çekimser kalmayı yeğleyeceksiniz.

15 Kasım 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Uzlaşmacı olmakta fayda var. Önemsediğiniz kişilere zaman ayırabileceğiniz ya da ulaşabileceğiniz günler. Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Tüm burçlar için gün geneli: İlişkiler zorlanıyor, alışılmadık veya beklenmedik davranışlar ya da olaylar, sıra dışı gelişmeler söz konusu olabilir. Baskıcı durumlar sıkıntı yaratabilir veya aniden gelişen durumlar üzerimizde baskı yaratabilir. Belli konularda kontrolü ele almak veya tamamen olay yerini terk etme eğilimi göstermek isteyebiliriz. Ancak, aslında olan biteni akışına bırakmak ve olaylardan çıkarılacak dersleri almak, mesajları okumak veya kendimizle ilgili ortaya çıkan içsel bilgilerle yüzleşmek daha doğru olacaktır. Ardından yaşanmış olumsuzlukların ve konunun gerektirdiği bakım, onarım veya yardım işleriyle uğraşabiliriz.

15 Kasım 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni enerjilerle dolduğunuz bu dönem oldukça fazla yol aldınız. Üstlerle ilişkilerin rahat ilerlemesi için gereken özeni göstermek, eldeki işlere odaklanmak gerekecek. Meslek hayatınızda daha özgür olmak istemenize rağmen istediğiniz kararları almakta acele etmeyin. Kardeşlerle ilişkilerde destekleyici şartlar söz konusu.

15 Kasım 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Kabullenilmesi güç planlar yapıyorsunuz ve her zaman çevrenizdekilerden bir adım öndesiniz. Hayatınız kıskanılıyor.

15 Kasım 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

15 Kasım 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 44" R
Ay
İkizler
09° 54' 29" R
Merkür
Başak
24° 05' 53" R
Venüs
Akrep
00° 02' 14" R
Mars
Yengeç
10° 36' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 23"
Satürn
Balık
14° 54' 16"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 22"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 19"
Lilith
Terazi
09° 29' 51"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>