Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzda başlayan yeniay ve tutulma önemli değişikliklere işaret ediyor, duygusal reaksiyonlarınızı kontrol edemezseniz zor koşullarla karşılaşabilirsiniz. En iyisi etraflıca düşünmeden kararlar alıp uygulamayın.

İş konularında biraz daha esnek olun. Başkalarıyla ilişkilerinizde anlaşmazlıkla suçlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inancınız tam olsa da onları uygulamak için daha ağır hareket etmelisiniz.

Yurtdışı bağlantılarınız bugün eğitimle ilgili kararlar almanıza neden olabilir. Haberleşme konularında oldukça yoğun bir gün yaşamanız mümkün görünüyor. Acil şekilde halledilmesi gereken maddi sorunlarınıza sürpriz paralar çare olabilir.

Kontrol edemediğiniz olaylar ve yeni gelişmeler sizi rahatsız edebilir. Bugün daha önlemci olmalı ve bu arada sağlığınıza da önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıldığınız durumlar hangi konuda olursa olsun yardım arayabilirsiniz fakat insanlara gerekenden fazlasını anlatmamalısınız. Son derece kararlı olacağınız ve doğru hükümler vereceğiniz bir dönemdesiniz. Yalnız kalma ihtiyacı hissedecek zaman zaman çevrenizden uzaklaşacaksınız.

18 Kasım 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:07 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, düşünmeye ağırlık vereceğinizi, hatta düşündüklerinizi yazıya dökebileceğinizi gösteriyor. İletişimde konusunda başarılı olmak isteyen kişiler yeni haftanın bu ilk gününde,  dış dünya tarafından alkışlanmak, takdir görmek için, yeni bir şeyler öğrenmeye çalışırlar. Böylece bu yeniliği daha sonra ortaya koyarak başarılı olacaklarını düşünürler. Bugün, ilişkinizi, ailevi meseleleri gözden geçirebilirsiniz.

18 Kasım 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizde ısrar edeceğiniz bir gün. Kişiliğinizle ilgili değişim sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün.Aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için, odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz.

18 Kasım 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir. İlişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Seyahatler, sosyal aktiviteler ve aşk hayatınız moralinizi yerine getirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay tamamlanma veya sonlanma enerjisi içeriyor. Uzun süredir üzerinde yoğunlaşılan işler sonuçlanabilir veya bazı sonlanmalar yaşanabilir. Günün ilerleyen saatlerinde meydana gelecek Güneş Ay karşıtlığı olumsuz olayları gündemimize taşıyabilir çok büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Yine de, uzun vadeli düşünürken bizi tedirgin eden ya da sıkıntı veren noktalar varsa görmezden gelerek hareket etmemekte ve fikirlerimizi açıkça dile getirmemizde fayda var.

18 Kasım 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beklemediğiniz tatsız sürprizler karşısında eliniz kolunuz bağlı kalabilir. Duygularınızı ifade etmekte yaşanan sorunları bir kenara bırakmalı, başkaları için daha fazla fedakarlık yapmalısınız. Duyarlılık göstereceğiniz kollektif çalışmalar size yeterince manevi tatmin getirecektir. Kendi yaralarınızı sarabileceğiniz gibi başkalarının üzüntülerine de eşlik edebilirsiniz.

18 Kasım 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYIN konumu, kendinizi cesurca ortaya koyabileceğinizi ve yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebileceğinizi belirtiyor.

18 Kasım 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Kasım 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 35' 57" R
Ay
İkizler
09° 57' 23" R
Merkür
Başak
24° 06' 16" R
Venüs
Akrep
00° 02' 30" R
Mars
Yengeç
10° 36' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 24"
Satürn
Balık
14° 54' 15"
Uranüs
Boğa
27° 03' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 22"
Plüton
Oğlak
29° 43' 34"
Chiron
Koç
22° 10' 18"
Lilith
Terazi
09° 29' 52"
True Node
Koç
06° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/09/2024 06:25

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>