Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Cesaretini Topluyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Olumsuz düşünceleri birlikteliğinizden uzak tutmanız gereken bir süreçtesiniz. Daha anlaşılabilir olmaya çalışın.

Mesleki açıdan kendinizi mutlaka toparlamaya çalışın. Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız sorunlarla karşılaşacaksınız. Genel olarak her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmaktan kaçınmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda ufak tefek zorluklar gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki karmaşadan uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ek gelir konusunda adım atmak sizin için daha kolay olabilir. Özgüveninize ve fikirlerinize ağırlık vermelisiniz. Aklınızdaki soru işaretlerini silmek önünüzde engel olduğunu düşündüğünüz her şeyi ortadan kaldırabilir.

21 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal denge arayışı içinde olabilirsiniz. İç dünyanızda bazı karışıklıklar hissedebilirsiniz ve bu nedenle içsel huzuru bulmak için zaman ayırmanız gerekebilir. Yakın ilişkilerde bazı zorluklarla karşılaşabilir, duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Ancak, kendinizi ifade etmek ve duygusal sınırlarınızı belirlemek için fırsatlar da bulabilirsiniz. Duygusal doğruluk ve iletişim önemlidir. Kendinize odaklanarak içsel dengenizi bulabilir ve sakinlikle hareket edebilirsiniz.Not

21 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrende ilgi duyduğun birine duygularını açmak isteyebilirsin. Bu konuda yakın arkadaşından fikir almak isteyeceksin. Sıkışıp kaldığın, daha iyisinin olamayacağını düşündüğün her şeyin kapının diğer tarafında olduğunu bilirsen, sahip olduğun duygu ve cesareti daha iyi kullanabilirsin. Akşam saatlerini kendine ayıracaksın.

21 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ek gelir konusunda adım atmak sizin için daha kolay olabilir. Özgüveninize ve fikirlerinize ağırlık vermelisiniz. Aklınızdaki soru işaretlerini silmek önünüzde engel olduğunu düşündüğünüz her şeyi ortadan kaldırabilir.

21 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi toparlamaya çalışın. Kendinizi güvensiz hissettiğiniz durumlar olabilir. İyimser olmaya çalışmalısınız.

21 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı eksiklerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Özellikle hayatınıza dair bitirmek istediklerinizi tamamlamak için uygun bir gündesiniz.

21 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bol bol müzik dinleyebilir veya sana keyif veren aktivitelere katılabilirsin. Genel olarak enerjinin yüksek olacağı bir gün ve bunun için etraftan bol bol ilham bulabileceksin. Yapacağın her konuşma, çiğneyeceğin her lokma sana iyi gelecek.

21 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, duygusal olarak yeniden şarj olmak için zaman ayırdığınızdan emin olun. Bugün arka planda kalmayı veya rekabetçi durumlardan çekilmeyi tercih etmeniz çok doğal. Özel ve duygusal konular odak noktasındadır ve şu anda gelişme eğilimindedir. Sezgi gücünüz çok yüksek. Destek için size güvenilebilir ve bunu yaparak çok fazla duygusal tatmin elde edebilirsiniz. Aslında, özel biriyle, hatta kendinizle yepyeni bir anlayış düzeyine ulaşabilirsiniz. Kendinizi kandırmayı bırakıyor ve sınırlamalarınızı aşmaya başlıyorsunuz.

21 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

21 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

21 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Finansal alanda güçlenmeye başlıyorsunuz. Gününüz güzel geçsin.

21 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı barındırdığınız güvensizlik, sessiz kalıp tepki vermediğiniz oranda büyüyor. İkna edici açıklamalar alamayacağınızdan o kadar da emin olmayın. Mesleğinizde çok hırslı olabilirsiniz. Fakat dikkatli olmanız gerekiyor karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken agresif bir tutum takınmaktan kaçının. Yoğun arzularınızı kontrol altına almanız gerekiyor. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir.

21 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>