Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Takdir Ediliyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmak istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olabileceğini de unutmayın. Olumsuzluklardan olabildiğince uzak durmalısınız.

Gelir ve gider arasındaki dengesizlik tadınızı fazlasıyla kaçırabilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız ve bu da sizi çok fazla zorlayabilir. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ve hayatınızı nasıl daha iyi hale getireceğinizi düşünebilirsiniz. Öğrenmek, hayatınıza anlam katmak, bedensel ve mental açıdan yaşantınıza hareketlilik getirmek sizin için önemli olacaktır. Hiçbir şeyin sebepsiz olmadığını unutmayın, bu durum cesaretinizi size kanıtlayacaktır.

16 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için enerji dolu ve hareketli bir gün olabilir. İş hayatında başarılı olacak ve projelerinizi kolaylıkla tamamlayabileceksiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur olmanız gereken bir gün olabilir. İlişkilerde ise duygusal yakınlık ve anlayış ön planda olacak. Partnerinizle iletişim kurmaya özen gösterin ve duygularınızı açık bir şekilde ifade edin. Sağlığınıza da dikkat etmeyi ihmal etmeyin ve sağlıklı beslenme ve egzersiz gibi rutinlerinizi sürdürmeye devam edin. Bol şans ve keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

16 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarının bilincinde olmak her zaman takdir edilmeni sağlıyor. Arkadaş çevren bu özelliğin sayesinde seni örnek alıyor. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, partnerinin davranışları canını sıkabilir. Partnerinin hareketlerini düzeltmesi için uyarılarda bulunacaksın. Üniversite arkadaşlarının yanına gitmek isteyebilirsin.

16 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük sorumluluklarınızdan arta zaman bırakmalısınız. Fiziksel olarak dinlenmeye ihtiyacınız varken bunu karşılamalısınız. Bu yoğunluk ve koşturmaca isteğinizin altında bir şeylerden kaçma, bir şeyleri bastırma hissi yatıp yatmadığından emin olmalısınız.

16 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında yenilenme arzusu içinde olabilirsiniz. Bu dönemde kariyer hayatınıza ilişkin planlar, üstlerle ilişkiler ön planda olacaktır. Yeni görevlerin getireceği değişikliklere yakın durmalısınız. Evde başlayan sorumluluklar ve özel hayata dair engeller sizi zorlayabilir. İş ve ev arasında denge sağlamak isterken kendinizi hırpalamaya açıksınız.

16 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle kafa karışıklığı yaşadığınız konularda dostlarınızdan destek almaktan çekinmeyin, farklı fikirler vizyonunuzu oldukça genişletebilir.

16 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar ile alakalı kafanı karıştıracak durumlar oluşabilir. Özellikle yapacağın konuşmalarda bir şekilde senden daha önde olduklarını hissedebilirsin. Bu yargıya varmadan önce aynada kime baktığını hatırla. Kimseden eksiğinin olmadığını görmek o kadar zor olmamalı.

16 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an biraz olumsuz duygular hissediyor olabilirsiniz. Nitekim bu daha önce de oldu ve daha önce de bu durumdan kurtuldunuz. O halde neden kendinizden veya yaratabileceğiniz bir şeyin potansiyelinden şüphe ediyorsunuz? Şu anda ihtiyacınız olan tüm desteğe sahip olduğunuzu bilin. Maddi durum bir endişe kaynağıysa kendinizi ve bilinçaltınızı hayatınıza daha fazlasını çekmek üzere planlayın. Aynı zamanda, misyonunuza bağlı kalın ve çalışmaya istekli olun. İçinizdeki güç ve cesaret rezervinden yararlanın. Kendinize bir imparatorluk kurmaya hazırsınız!

16 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız, günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor ve başarıyorsunuz. Gizli duygularla başınız dertte. Kafanıza taktığınız kişiyi gözünüzde büyütmeyin.

16 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarıya duyduğunuz inanılmaz iştahı biraz dengelemeye çalışın. Amaçlarınıza büyük bir enerji ve kuvvetle atılmanız iyi bir şey olsa da, durumunuza bir bütün olarak bakmasını bilin. Akıllı insan, oyunu kazanmak için bazı taşlarını feda etmesini bilir. Siz de arada bir kendinizi geri çekin ve mola verin ki, vücudunuz daha sonraki işleriniz için yeterince güç depolayabilsin.

16 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün iş, kariyer hayatınız ön plana çıkabilir ancak duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz. Partner veya ortağınızla uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

16 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz insanla birlikte derin duygular yaşayacak ve ona üstün yeteneklerinizi göstermek isteyeceksiniz. Bazı fikir ayrılıklarından doğan tartışmalara girmeniz de mümkün. Sevginizi ona belli etmekten kaçınmayın. İş yerinizde gerçekleşecek bazı değişikliklere ayak uydurmaya çalışın. Bu konuda sizden daha tecrübeliarkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Enerjiniz iyi çalışıyor ve işlerinizi zamanında bitecek. Yatırımlarınızı tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

16 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 30' 48" R
Ay
Koç
24° 09' 02" R
Merkür
Başak
18° 14' 34" R
Venüs
Terazi
26° 11' 40" R
Mars
Yengeç
08° 51' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 29"
Satürn
Balık
15° 08' 05"
Uranüs
Boğa
27° 07' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 05"
Lilith
Terazi
09° 08' 54"
True Node
Koç
06° 37' 08"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>