Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Konforundan Ödün Veriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Duygularınızı ifade etmek için zamana ihtiyacınız var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Çabalamaktan kaçınmayacak ve her şeyin istediğiniz gibi olması için mücadele edeceksiniz. Anlaşılabilir adımlar atabildiğiniz sürece sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Hata yapmamaya çalışın.

Daha sabırlı olmaya çalışın. Herhangi bir harcama yapmadan önce dikkatli olmanız gerekiyor. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerlemek için bazı konuları geride bırakmalısınız. Bugün bunu ne kadar hızlı ve etkili bir şekilde yaparsanızhayatınızdaki ilerlemeler de o kadar hızlı gelişebilir. Hem kariyerinizi hem de kişisel ihtiyaçlarınızın bundan olumlu şekilde etkilenmesi, sizin alacağınız aksiyona bağlıdır.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal açıdan biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçinizde belirsiz bir huzursuzluk ve endişe hissedebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde veyahayatınızda bazı gerginlikler yaşanabilir, ancak sabırlı ve anlayışlı olmak size avantaj sağlayacaktır. İçsel dengeye odaklanmak ve duygusal zorlukları yönetmek için kendinize zaman ayırmanız önemlidir. Ruhsal ve duygusal sağlığınıza özen göstermek, günün ilerleyen saatlerinde rahatlamanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, açık iletişim kurmak ve duygularınızı paylaşmak da ilişkilerdeki sorunları çözmenize katkı sağlayabilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinle arkadaş ortamında dikkatleri üzerine çekebilirsin. Bir anda ortamların aranan ismi, neşe kaynağı olabilirsin. Sevdiklerin için kendinden ödün vermen gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsin. Aile, eş veya partnerinin konforu için kendi konfor alanından çıkman gerekebilir. Beklediğin ödeme, gecikebilir!

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zor şartlarda bir şeyler yapmak yorucu olabilir ama kazanımı fazladır. Bugün bu zorluğa katlanmanın farklı yöntemlerini geliştirebileceğiniz konular ya da insanlar karşınıza çıkabilir. Farklı görüşlerde de olsanız, her insanın sizde bir yere dokunmak için geldiğini unutmayın.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz sakinleşecek yaşanan yeniliklerin uzun vadede kazandıracaklarına göz atacaksınız. Meslek seçiminde yaşanabilecek yenilenmelerle gözü kara davranabilirsiniz. Ancak evde başlayan hareketlilik, ailevi konular sizi bağlayacaktır. Eldeki kaynaklar, finansal bir yatırım planı için çabuk hareket etmeye çalışın ve ertelemeyin.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki bir takım eksiklikleri gidermek için daha fazla çaba gösterebilirsiniz, öte yandan da arkadaşlarınız, dostlarınızla ilgilenebilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle daha fazla vakit geçirmek isteyeceğin bir gündesin. İş ve okul gibi koşuşturmaların yorgunluğunu evinde, sevdiklerinle çıkarabilirsin. Bu güzel ortamlarda keyfin çok yerine gelecek bugün. O yüzden bunun kıymetini bil.

17 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, şimdi günlük işleri biraz daha kolaylaştıran bir şeyin tadını çıkarabilirsiniz. Birarkadaşınızla, birlikte vakit geçirdiğiniz veya çalıştığınız biriyle bağlantı kurmaktan tam anlamıyla keyif alabilirsiniz. Hedeflerinizi ilerletmenize yardımcı olacak değerli bilgiler öğrenebilirsiniz. Dünyaya daha rahat ve yaratıcı bir şekilde yaklaşmak en iyi sonuçları verir ancak gün ilerledikçe zihniniz biraz daha dağınık olduğundan bu biraz zor olabilir. Hem kendinize hem de başkalarına karşı sorumluluklarınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Kurallara uyma konusunda sabırlı olmaya çalışın e hedeflerinizi aklınızda tutun.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara duygusal yaklaşmanıza rağmen, ortak ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin, farklı yaklaşmaları, yaşantınızda isteklerinizin gecikmesine ve olayların yavaşlamasına neden oluyor. İstenmeyen durumlara hedef olabilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir dönemin ya da durumun sonu geliyor. Ruhsal dönüşüm başlamış bile. Hayatına kaldığı yerden devam edebilirsin. Grup çalışmaları senin için çok faydalı. Projelerini yalnız başına gerçekleştirmek zorunda değilsin. Bilge ve tecrübeli kişilerden yardım al. Ayrıca yaşayacağın olaylara da objektif bak.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yolunda gitmeyen ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Bugünlerde ufak tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Unutkanlıktan dolayıyerinde başınız ağrıyabilir. Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor. Yine bu aralar bazı sebepsiz sıkıntı ve bunalımlara da açıksınız. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır.

17 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 30' 48" R
Ay
Koç
24° 09' 02" R
Merkür
Başak
18° 14' 34" R
Venüs
Terazi
26° 11' 40" R
Mars
Yengeç
08° 51' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 29"
Satürn
Balık
15° 08' 05"
Uranüs
Boğa
27° 07' 01"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 05"
Lilith
Terazi
09° 08' 54"
True Node
Koç
06° 37' 08"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>