Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin artık alışkanlığa dönüştüğü şeklinde bir korkunuz var. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor.

Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen sizi çok çekiyor. Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var.

Partneriniz hayatı sevmekten başka, bunu çok iyi değerlendirmeyi de biliyor. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam yeni insanlarla tanışacaksınız. Gecenin ortalarına kadar hoşlanmadığınız muhabbetlere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Yakın bir zamanda hayatınızı çok etkileyecek bir gelişme yaşayacaksınız. Güne güzel başladınız. Dolu dolu yaşamayı biliyorsunuz. Çok hareketli olmayan eğlenceleri tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz.

18 Ağustos 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:06 Jüpiter-Kuzey düğüm olumlu görünümüyle Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji, kişisel anlamdaki güven duygumuzun hangi kriterler üzerine oturduğunu ve  nelerin bizde güven uyandırdığını ve  nelerin zorlandığını anlamamızda yardımcı oluyor. Ailemiz, ilişkilerimiz, dış dünya ile olan tüm temaslarımız, geleceğe bakış açımız ne durumda? Dış etkenler üzerimizde baskın olduğunda nasıl bir tepkide bulunuyoruz. Fazla mı iyi niyetliyiz? Bu iyi niyetin birileri tarafından kullanılmaması için neler yapmamız gerekir? Bunlara bir bakalım. Bazen insan,  sırf alıştığı bir düzen ve bağımlı olduğu bir ilişki nedeniyle istemeyerek de olsa bir hayatı sürdürür. Ancak şöyle bir baktığında mutsuz olduğunu fark etmez bile. Oysaki geleceğe güvenle bakmamız için, öncelikle iç dünyamızda tatmin olmamız gerekir. İşte bugünkü görünüm, kendi içinizdeki zenginliğin farkına vararak hayatınızı daha doyumlu bir hale getirmenizde yardımcı oluyor.

18 Ağustos 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız.Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Geleneksel yapınızın sizi zorlaması halinde, yakın dostlarınızdan duygusal destekler alabilirsiniz. Ayak bileklerinizi korumalısınız.

17 Ağustos 2013, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız. Bundan sonraki adımlarınızı kendi istek ve ihtiyaçlarınıza göre oluşturmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Terazi burcuna geçen Venüs önümüzdeki günlerde daha yumuşak başlı ve uyumlu olmamızı kolaylaştırırken, aşk, estetik, sanat ve yaratıcılık başlıklarında ele alınabilecek konulara düşkünlüğü arttıracaktır. Bununla beraber, günün gezegen etkileri nedeniyle, eski alışkanlıklardan(özellikle kötü olanlardan) kurtulmak zordur malum, bugünlerde yaşayabileceğimiz hayal kırıklıklarını en aza indirgemek için her şeyin en kötüsünü düşünüyor olabiliriz. Ancak, önümüzdeki birkaç hafta, yüksek ölçekli hedefler koymak, büyük hayalleri gerçekleştirmek ve bizim için gerçekten önem taşıyan konularda ilerleme sağlamak için önemli bir süreç olduğundan yaratıcılığımızı ve zekamızı en iyi şekilde kullanmalı, kavramsal teoriler geliştirerek içimizdeki dahiyi uyandırmalıyız!

18 Ağustos 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

18 Ağustos 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Emir... İsteklerinizi biraz zorlayarak yaptırmak istiyor olabilirsiniz. Ani duygu değişimlerinizin herkesi etkileyeceği bir gündesiniz.

18 Ağustos 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

18 Ağustos 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 48' 45" R
Ay
İkizler
26° 51' 17" R
Merkür
Başak
26° 23' 59" R
Venüs
Akrep
01° 33' 06" R
Mars
Yengeç
11° 17' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 11"
Satürn
Balık
14° 48' 55"
Uranüs
Boğa
27° 02' 36"
Neptün
Balık
28° 25' 19"
Plüton
Oğlak
29° 42' 56"
Chiron
Koç
22° 07' 11"
Lilith
Terazi
09° 38' 07"
True Node
Koç
06° 39' 21"
Son Güncelleme : 24/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>