Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde çok anlayışlı ve naziksiniz. Sevgiliniz sizin bu özelliklerinizi çok seviyor. Aranızdaki ilişkiyi daha da resmileştirmek için bir şeyler planlıyorsunuz.

İş yerinizde yaşadığınız olumsuzları artık çok fazla kafanıza takmıyorsunuz. Olayları ve gelişmeleri oluruna bırakmış gibisiniz. Yakında güzel bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz.

Şu sıralar bazı parasal meselelere sağlıklı bakamıyorsunuz. Çevrenizden acil olarak yardım istemelisiniz. Parasal konularda akılcı yöntemler geliştirmekte zorlanıyorsunuz.

Evinizde son derece dikkatsizsiniz. Ufak tefek ev kazaları geçirebilirsiniz. Biraz daha dikkatli olmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşayacağınız bazı olumlu gelişmeler moralinizi yerine getirecek. Son günlerde içinde bulunduğunuz karamsar ruh halinden uzaklaşacaksınız. Umudunuzu kolay kolay kaybetmiyor ve karşılaştığınız olumsuzluklara güçlü bir şekilde göğüs gerebiliyorsunuz. Çok olumlu , çok mutlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz.

16 Ağustos 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 16 Ağustos saat 18:37-11 Eylül saat 09:15 tarihleri arasında yuvanız, ailevi konular, dostluklar,  sosyal yaşam ve ilişkiler anlamında etkili olacak Venüs-Terazi burcu geçişi hoş ve ılımlı bir dönemin işaretçisidir. Ev hayatınızı güzelleştirir, konfor duygunuzu yükseltir, güzel bir yerde yaşamak arzunuzu yüceltir. Huzursuz bir yaşamı kim ister ki? İki günlük dünyada mutlu olmak değil mi isteğimiz? İşte bu geçiş kısa süreli bile olsa, bu mutluluğu yaşamamızda bize ışık olur. Bu dönemde yeni bir yere taşınanlar alışma süresini çabucak ve olumlu şekilde aşarlar. Yaşamlarını sürdürecekleri bu alanda kavga ve huzursuzluk çıkmaması için dikkat gösterirler. Huzursuz bir aile yapısında nefes alanlar için bu dönem, ilişkilerin düzelmesini sağlayıcıdır. Bir ev satın almayı düşünenlerin bu dönemde mutlaka mali açıdan durumlarını gözden geçirmelerinde yarar vardır. Evlenmeyi veya bir yuvada birlikte yaşamayı düşünenler Venüs-Terazi burcunda adım atabilirler. Hedeflerinizi yarınlarınızın güzel olması yönünde gözden geçireceğiniz bu dönemin asıl etkisi, ikinci paragrafta ele alacağım görünümlerle anlaşılır. Şimdi beraber gözden geçirelim.

16 Ağustos 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerinizi gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarmadan önce,kendinizi yeniden sınamak isteyeceksiniz. . Çevrenizde yaratıcılığınız konusunda ikna edilmesi gereken bir çok kişi var ve siz bu konuda önemli gelişmeler elde edeceksiniz. Sağlığınızı hafife almamalısınız.

16 Ağustos 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlandırılmış bir olay devam eden bir projenin gidişatını ya da nakit akışınızı olumlu etkileyebilir. Keyfini çıkartın. Tüm burçlar için gün geneli: Aniden ortaya çıkan gergin olaylar veya karışıklıklarla uğraşılması gerekebilir. Eğer olasılık dahilindeyse, konunun çözümünde hem uzun hem kısa vadeli kararlar vererek ya da seçimler yaparak ilerlememizde fayda var. Bu sayede bugünkü seçimlerimiz ileride bizi daha fazla mutlu edecektir.

15 Ağustos 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında sizi etkileyen olumlu şartlar var. Daha geniş imkanlar, hevesle çalışacağınız bir ortam içinde olacaksınız. Geçmişten gelen işler, detaylı konular karşısında dikkatsizlikten kaçınmalısınız. Risk alan, ihmalkar davrananarkadaşlarınıza rağmen verimli düzenlemeler yapacaksınız. Kilo almanızı kolaylaştıracak beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

16 Ağustos 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Çekimser ve karamsar olduğunuz günleri bir kenara bırakarak bugün ani değişiklikler sergiliyor ve insanları şaşırtıyorsunuz.

16 Ağustos 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Ağustos 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 54' 04" R
Ay
İkizler
28° 03' 38" R
Merkür
Başak
26° 33' 59" R
Venüs
Akrep
01° 39' 42" R
Mars
Yengeç
11° 20' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 26"
Satürn
Balık
14° 48' 32"
Uranüs
Boğa
27° 02' 30"
Neptün
Balık
28° 25' 10"
Plüton
Oğlak
29° 42' 53"
Chiron
Koç
22° 06' 58"
Lilith
Terazi
09° 38' 43"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>