Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı tavırlarınızla, birtakım sorumlulukları unutmuş görünüyorsunuz. Fazla bağımsız davranışların sürekliliği bir şeyleri eksiltebilir. Aldığınız kararları ona danışmanız konusunda daha fazla uyarı beklememelisiniz.

Çok yönlü düşünceleriniz yavaş, yavaş ilgi görüyor. Çok yakında verimli görüşmeler içine gireceksiniz. Bugün size özel olarak bir konuda danışılabilir. Konuyla ilgili donanımlı olduğunuz düşüncesi var.

Para beklediğiniz kişi, onun çevresindeki insanların engellemesiyle size sırt çevirebilir. Ama sıkıntılı dönemi bitiriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde oldukça rahatlayacaksınız.

Hayal kırıklığını da bir ihtimal olarak kenarda tutmanız gerekecek görüşmeleriniz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size basit ve gereksiz geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz. Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bu konularda bir zamanlama hatası yaptığınızın farkına varacaksınız.

22 Ekim 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz Ay-İkizler burcu seyriyle başlıyor. Bu seyir, bazı konularda fazlasıyla aktif olduğumuzu ve mutlaka kendi düşüncelerimize göre hareket etmek istediğimizi gösteriyor. Ancak bazen tutarsız davranabilir, gerçekleri görmezden gelebiliriz.

22 Ekim 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel tavırlarınızla çevrenizde üstün bir imaj yaratıyorsunuz. Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyor fakat bunu yaparken hiç kimseye hesap vermek istemediğiniz için, çevreniz tarafından yargılanmayı da göze almalısınız. Satürn sosyal evinizi olumlu etkiliyor. Kendinizi ispat etme konusunda kararlısınız.

22 Ekim 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi refah ve mutluluğunuza hiçbir katkısı olmayacak işlerin, projelerin veya planların içinde bulabilirsiniz veya bu tür kişiler sizi yanlarına çekmeye çalışabilirler. Ani hareketlerden ve kararlardan kaçınmalı, detayları da hesaba katmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün gözünüze her şey şaka gibi görünebilir ya da olan biteni bir şakaymışcasına gülerek geçiştirmeye çalışabilirsiniz. Bu kadar veya bu kadar acayip aksilik, karışıklık, eksiklik veya olay nasıl yaşandı veya yaşanıyor aklınız almayabilir. Ne yapalım, üstünden geçmek, düzeltmek, çeki düzen vermek veya yeniden değerlendirmek de su içmek ve yemek yemek kadar insansı öyle değil mi?

22 Ekim 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi kendinizi yıpratacak etkilerden uzak kalmalı, biraz dinlenmeye özen göstermelisiniz. Hiç bir şeyin keyfinizi kaçırmasına izin vermeden eldeki işlere odaklanmakta yarar var. Geçmişi kurcalamak size bir şey kazandırmayacaktır. Şans getiren adımlarınızı hızlandırmak, hayata dair deneyimlerinizi geliştirmek için güzel bir dönemdesiniz.

22 Ekim 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Dost çevrenizde sürekli partnerinizden bahsetmek istiyorsunuz. Oysa her insanın sırları olmalı. Dedikodular artabilir.

22 Ekim 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

22 Ekim 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 54' 54" R
Ay
İkizler
14° 25' 13" R
Merkür
Başak
24° 42' 12" R
Venüs
Akrep
00° 26' 06" R
Mars
Yengeç
10° 47' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 24"
Satürn
Balık
14° 52' 52"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 50"
Plüton
Oğlak
29° 43' 24"
Chiron
Koç
22° 09' 30"
Lilith
Terazi
09° 32' 01"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>