Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Beklenmedik Gelişmeler! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

İlişkisi olan Yengeç burçları bugün, sevgilinizle romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Birbirinize destek olmak ve duygularınızı paylaşmak ilişkinizi güçlendirebilir. Evde romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

Bekar Yengeç burçları için bugün, iç dünyanıza odaklanmak ve duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak için uygun bir zaman. Kendinizi daha iyi tanıyarak gelecekteki ilişkileriniz için sağlam bir temel oluşturabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak için hafta sonunu bekleyebilirsiniz.

İş hayatınızda bugün, duygusal zekanızı kullanarak başarılı olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla empati kurmak ve onların ihtiyaçlarını anlamak, ekip çalışmasını güçlendirebilir. Bugün yaratıcı projelerde de başarılı olma ihtimaliniz yüksek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi rahatsız eden belirsizliklere karşı net bir duruş sergileyin. Kendinizi sürekli geçmişte kaybetmekten korumak için anı yaşamak önemlidir. Hayatın her anını değerli kılmak için bugün yapabileceğiniz küçük şeylere odaklanmalısınız.

22 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İçsel dengenizi korumaya özen gösterin ve kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi ihmal etmeyin. Karşılaştığınız sorunları sakin bir şekilde çözmeye çalışın ve iletişimde anlayışlı olmaya özen gösterin. Bugün, sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek size iyi gelebilir.

22 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredirarayışında olan bir Yengeç burcuysan, gideceğin görüşmede göstereceğin kararlılık lehine olacak. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, beklemediğin bir aşk kapını çalabilir. Bilgisayar üzerinden halletmen gereken ekstra işler geç uyumana neden olabilir.

22 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufkunuzu genişletecek bir şeyler yapın. Uzun süredir okumak istediğiniz bir kitaba başlayabilir veya online bir eğitim programına kayıt olabilirsiniz. Yapanları görüp imrendiğiniz her şeyi kendinize uyarlayabilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi ve ruhunuzu bu yönde beslemek, sosyal, kişisel ve mesleki anlamda size büyük avantaj sağlayacaktır. 

22 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylara anlam katacağınız bir gündesiniz. Gün içinde ilişkilerinizle ilgili sıkıntılar olabilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Öğleden sonra koşullar daha rahatlayacaktır. Kendinize güveninizi arttıracağınız olaylar olabilir. İletişiminiz güçlenebilir.

22 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açılımlar yaratma fırsatı bulabilir,konularında etrafınızdakilerden destek görebilirsiniz. Özgüvenli hissedeceğiniz sosyal atılımlar yapmanız da mümkün.

22 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevresel konularda belirsizlikler gündeme gelebilir. Adım atma noktasında ne yapmanız gerektiğine tam olarak karar veremeyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

22 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, güne biraz içine kapanık başlamış olabilirsin, ancak gün ilerledikçe önemli alanları düzenlemek için harika bir zaman haline geliyor. Bir konuda netlik veya teyit alabilir ve bu sayede son zamanlardaki belirsiz enerjiyi sona erdirebilirsin. Bunun sonucunda genel bakış açın ve tutumun iyileşir, bu da kendini geliştirme çabalarına daha fazla yatırım yapmanı teşvik eder. Yaratıcı, eğitsel veya maceracı planlarını organize etmek veya netleştirmek şimdi faydalı olabilir. Bir ilişki, destek, bir söz veya artan yapı ve bağlılıkla yükselebilir. Alternatif olarak, bir projeyi veya hobiyi detaylandırabilir ya da bir hobiye ekstra çaba harcayabilirsin. Somut sonuçlar görmek ve anlamlı, faydalı bir şey yaratmak isteyebilirsin. Güvenilirlik açısından iyi bir gün. Dikkatini dağıtan şeyleri görmezden gelip, gerçek önceliklerine odaklanmak bugün her zamankinden daha kolay olabilir.

22 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zorlu durumları ancak umudunla yenebilir ve mucizeler yaşayabilirsin. İnancın ve hayallerinin gücüyle başar. Hayaller iradeden kuvvetlidir, bunu unutma. Yaratıcı gücün rehberliğinde umduğun gibi zengin ve doyumlu bir hayatı kendine çekiyorsun. Kendine güvenirsen, hayallerinin de sırasıyla gerçekleştiğini göreceksin.

22 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

22 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygularınız ön planda olabilir ve yurt dışı, eğitim, seyahat konularında kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin!

22 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz boyunca gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sizden adım atmanızı bekliyor. İş yerinde bazı olaylar bugün istemediğiniz bir biçimde gelişebilir, ama sizin de elinizden şu anda hiçbir şey gelmeyebilir. Sabırlı olmalısınız, tecrübe edineceksiniz. Şans da size yardıma gelecek. Maddi sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün. Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

22 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 48' 37" R
Ay
Yengeç
10° 37' 07" R
Merkür
Akrep
13° 53' 56" R
Venüs
Yay
05° 56' 56" R
Mars
Yengeç
25° 13' 14" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 09" R
Satürn
Balık
13° 10' 51"
Uranüs
Boğa
26° 15' 02"
Neptün
Balık
27° 41' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 50"
Lilith
Terazi
12° 46' 31"
True Node
Koç
06° 24' 30"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>