Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her tür duygusallıktan arınıp mantıklı kararlar gerekiyor. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir.

Bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Bu çabalar içindesiniz. Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir.

Çok küçük umutlarla beklediğiniz bir miktar para, değişik bir kanaldan elinize geçebilir. Önümüzdeki günler içine para konulu bir yolculuğunuz var, bu yolculukta sıkı tartışmalar söz konusu.

Çok tarafsız olmanız gerekecek üçlü bir toplantınız var. Taraf olmaya epeyce zorlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolay ikna olan, uzlaşmacı biri olduğunuza dair inancınızdaki sarsılmaz kararlılık, inatçılığınızla ilgili yargıları doğrular boyutlarda. Bugün içinizdeki coşku kısa süreli olabilir. İlerleyen saatlerde sıkıntılı nostaljiler söz konusu. Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Sevincinizi bazı takıntılarınıza bağlı olarak ısrarla belli etmeye çalışacaksınız.

22 Temmuz 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 21:16 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle başlıyor. Bu Dolunay, hayatla birebir mücadelenin, izleyeceğiniz yolun, ilişkilerinizdeki tutarlılığın sadece karşınızdaki kişiyle alakalı olmadığını, sizin de kendinize güvenmeniz ve doğru seçimlerde bulunmanız gerektiğini hatırlatıyor. Ben Yengeçlerin ilişki veya farklı bir neden yüzünden,  yeteneklerini, becerilerini öne süremediklerini düşünürüm. Oysaki bu Dolunay, para kazanmaya dönük hareket etmenin önemini işaret ediyor. Yaratıcı düşünmenin faydalı olacağını gösteriyor. İnsanın ayakları üzerinde durabilmesi için, seçimlerini akıllıca yapması gerektiğini hatırlatıyor. Kimseye değil, önce kendinize güvenmelisiniz. Çünkü birilerine güvenerek hayatımızı kurgulamak, onlardan destek görmediğimizde sıkıntı yaşamamız demektir.

22 Temmuz 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal konularda performans yüksekliği göze çarpıyor.Partnerinizin sizin hakkınızda düşüncelerine çok önem veriyorsunuz. Bugün, duygu derinliği yaşayan bir kişi olarak, bir çok ayrıntılar söz konusu olabilir. Gizliliklerin size kazandıracağı hiçbir şey yok unutmayın..

22 Temmuz 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemeniz için gezegenler elele vermişken arkanıza yaslanıp beklemek yerine, bir şeyler yapmanızda fayda var. İletişimi hızlandırmanız, fikir ve planlarınızı paylaşmanız çevrenizden onay almanızı veya destek bulmanızı kolaylaştırabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ufak tefek aksilik, kaza, sakarlık, gerilim ya da söz düellolarına rağmen, olumlu kullanıldığında fayda sağlanabilecek enerjiler altındayız ve tünelin sonunda görülen ışık sadece bir araca ait değil. Önümüzdeki haftanın daha gergin geçme ihtimali yüksek. Dolayısıyla, belli fırsatları değerlendirmek ve öfke kontrolü yapabilmek için önemli günlerdeyiz.

22 Temmuz 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

22 Temmuz 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... En çok istediğiniz şeylerden biri de yeni yerler keşfetmek. Fırsatlar ayağınıza gelecek ve ruhunuz dinlenecek.

22 Temmuz 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Temmuz 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 13' 39" R
Ay
Yengeç
02° 29' 08" R
Merkür
Başak
27° 10' 54" R
Venüs
Akrep
02° 04' 04" R
Mars
Yengeç
11° 31' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 24" R
Satürn
Balık
14° 47' 07"
Uranüs
Boğa
27° 02' 07"
Neptün
Balık
28° 24' 37"
Plüton
Oğlak
29° 42' 44"
Chiron
Koç
22° 06' 07"
Lilith
Terazi
09° 40' 56"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>