Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hedeflerinize Ulaşıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken sizden beklenmeyen hatalar yapabilirsiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Güzel gelişmeler için biraz olsun beklemede kalmanız gerekiyor.

Risk almaktan kaçınmalı ve meslek hayatınızı zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Tercihleriniz konusunda beklenmedik sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebilirsiniz. Doğru hesaplamalar yapmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda yeni haberler alabilirsiniz. Tercihleriniz konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev hayatı ve evlilikle ilgili konular gündeminizde yer bulabilir. Maddi sorumluluklarınızı da hesaba kattığınızda bu süreci nasıl geçireceğinizi planlamanız gerekebilir. Yoğun ve stresli oluşunuzun sizi her zaman haklı çıkarmayacağını bildiğinizle çevrenizle ve özellikle ailenizle olan ilişkileriniz zedelenmeyecektir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi iyi hissetmek için sağlıklı beslenmeye ve dinlenmeye özen göstermelisiniz. Bir egzersiz programıyla hayatınıza hareket katabilirsiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa zaman önce ilişkiniz sonra erdiyse, kafanızdaki soru işaretlerinin cevaplarını bulmak istiyorsunuz. Soruların cevaplarını bulmanız uzun sürmeyecek. Verdiğiniz kararlar sayesinde hedefinize bir adım daha yaklaşıyorsunuz. Bugün evinizle meşgul olmak isteyeceksiniz. Evinizdeki eksikleri tamamlamak için alışverişe çıkabilirsiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akışına bırakmaktan isterken bu akışın nasıl gittiği konusunda da bir fikir edinmelisiniz. Ev içinde öne çıkarmak istediğiniz konular olduğunda bunu herkesin açısından değerlendirebildiğinize emin olmalısınız. Düzen kurmayı kolaylaştırmak için isteklerinizi ve imkanlarınızı fark edin.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlemekte. Bugün eşinizle ya da sevgilinizle ilgili konulara daha fazla duyarlılık göstermeniz beklenebilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya çalışmalısınız.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda ilişkinizi daha iyi bir noktaya taşımak için atacağınız adımlar doğrultusunda kendinizi daha verimli hissedebilirsiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun vadeli yaptığın planların sonuçlarını almaya çok yakınsın. Planların sonlanmaya yaklaştıkça küçük düzeltmeler yapmaya devam edebilirsin. Yanındaki insanların yardımı işlerinin daha çabuk hallolmasını sağlayabilir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünmeyen güçler tarafından korunduğunuzu hatırlayarak ilerlemenin zamanı geldi. Hayal kurma sürecinde tam olarak desteklendiğinizi içsel olarak bilerek cesaretinizi toplayın. Bu; yaşamı güven, inanç, neşe ve teslimiyetle sürdürmenin zamanı. Sandığınızdan daha güçlüsünüz ve sizi geliştirecek deneyimleri çağırma gücüne sahipsiniz. Sezgilerinize güvenin. Son zamanlarda yaşanan olaylar hayata bakış açınızı biraz bozmuş olabilir ancak her zaman böyle olacağını düşünme tuzağına düşmeyin. Dünya dönmeye devam ediyor ve önümüzdeki birkaç gün içinde olacaklar sizi tekrar gülümsetecek.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü sezgileriniz size her konuda destekliyor. Bugün, partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok farklı ve olayları abartmanıza bir anlam veremiyor. Kendinizi mutlu etmelisiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partner, ortalık, yalın arkadaş veya evlilik konularında şans sizinle olacak. Beklenmedik olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Onu daha yakından tanımaktan çekinmeyin. Bağlanma korkunuz, duygularınızı engelleyemiyor. Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeye çalışın. Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatları yakalayabileceğiniz bir toplantıya katılacaksınız. Bugünlerde sizden belli konularla ilgili, alışılmışın ötesinde çabalar beklenebilir. Beklemediğiniz yerden alacağınız para bütün maddi sıkıntılarınızı ortadan kaldıracak.

23 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 12' 11" R
Ay
Boğa
19° 42' 13" R
Merkür
Başak
21° 27' 15" R
Venüs
Terazi
28° 18' 09" R
Mars
Yengeç
09° 49' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 41"
Satürn
Balık
15° 00' 28"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 51"
Lilith
Terazi
09° 20' 23"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>