Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hedeflerine Yaklaşıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki problemleri tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Karmaşık durumlardan tamamen uzak durmanız gereken bir gündesiniz. İstediklerinize ulaşmanızın aslında çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Tüm sorunları yavaş yavaş geride bırakma şansınız da var ancak bunun için beklemede kalmanızın ve sabırlı olmanızın daha önemli olabileceğini unutmamalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz zamana ihtiyaç duyma ihtimaliniz var. Kontrolü tamamen elinizde bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgilendiğiniz kişilerin görüşlerine uyum sağlamak isteyebilirsiniz. Burada zoraki bir durum, bir rol oluşturmak yerine karşınızdaki kişiyi gerçekten anlamayı ve benimsemeyi düşünmelisiniz. Gerçekçi olmayan hiçbir şey kalıcı olmayacaktır.

23 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Ayrıca, duygusal olarak kendinizi biraz güvensiz hissedebilirsiniz, bu nedenle kendi hedeflerinizi ve yeteneklerinizi hatırlamak önemlidir. İçsel gücünüzü keşfetmek ve kendinize olan inancınızı artırmak için zaman ayırın. Aile ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirmek için uygun bir gün olabilir.

23 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem kendi içinde hem de yaptığın işlerde büyük bir rahatlık içindesin. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığın yakınındaki kişilere de bulaşacak. İş hayatında seninle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanmalısın. Eskiden ulaşılmaz sandığın hedefler artık çok yakınında olacak.

23 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve hayatınızı nasıl daha iyi hale getireceğinizi düşünebilirsiniz. Öğrenmek, hayatınıza anlam katmak, bedensel ve mental açıdan yaşantınıza hareketlilik getirmek sizin için önemli olacaktır. Hiçbir şeyin sebepsiz olmadığını unutmayın, bu durum cesaretinizi size kanıtlayacaktır.

23 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Duygusal olarak hoşlandığınız konularla ilgilenmek size keyif verecektir. İş hayatınızda konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Eksik kalan işlerinizi bitirebilir veya ufak tefek işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinizi iyi hissedebilirsiniz ancak arkadaşlık ilişkileriniz ağır basabilir. Bazı konularda söylemlerinizi yeniden gözden geçirmenizde fayda var.

23 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eşyalarını kaybedebileceğin bir gün. Evin içinde aradığını bulamayabilirsin. Sakin olmalı ve tekrar tekrar bakmalısın. Sahip olduklarımızın kıymetini kaybettiğimizi düşündüğümüzde daha çok anlarız.

23 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün ilerleyen saatlerde güçlü bir bağlantı kurma ve kabul edilme ihtiyacını uyandırıyor. O zamana kadar mümkünse dinlenmeye, düşünmeye ve meditasyona zaman ayırın. Bugün romantizm, yaratıcılık, macera, öğrenme ve kendini ifade etme alanlarında sizi güçlendiriyor. Hayal gücünüzün mutluluk ve başarının önünde durmasına izin vermek yerine kendi yararınıza kullanıyorsunuz. Kalp meseleleri size ilham verebilir veya hoş bir zihinsel mola odakta olabilir. Özellikle ilginç konuşmaların, bakış açılarının veya derin düşüncelerden keyif almanın zamanıdır.

23 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi zorlayabilecek durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Enerjinizi doğru kullanmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak olması da önemli. Şartları gereğinden fazla zorlamanın ise size herhangi bir yarar sağlamayacağını bilmeniz gerekiyor.

23 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

23 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi, duygularınızı rahat ifade edebileceksiniz. Partnerinizle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz ancak sosyal çevrenizin desteği sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

23 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin çalışma koşulları zaman sorunu yaratabiliyor. Ona yaptığınız zorlamalar, kalan zamanı da tatsızlaştırabilir. Bu tür açmazlarda duygulara duyulan güven yeterli olabilmeli. İş arkadaşlarınıza karşı sanki onlardan daha üstün bir pozisyondaymış gibi davranmanız, düşman kazanmanıza neden oluyor. Bu tarzı mümkün olan en kısa zamanda değiştirmeniz, yararınıza olur. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Farkında olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için çok zararlı.

23 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 06" R
Ay
Koç
22° 41' 19" R
Merkür
Başak
18° 03' 45" R
Venüs
Terazi
26° 04' 33" R
Mars
Yengeç
08° 48' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 07"
Satürn
Balık
15° 08' 31"
Uranüs
Boğa
27° 07' 06"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 19"
Lilith
Terazi
09° 08' 15"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>