Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Yeni tanışmalarınız içinde, sonradan sorun yaşayabileceğiniz beraberlikler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz. Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek.

23 Temmuz 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Satürn mücadeleci görünümüyle güne merhaba diyeceğiz. Saat 05:03 itibariyle etkili olacak bu enerji, aşk hayatınız ve başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi anlamdaki meseleler üzerinde  ciddiyetle durmamızı sağlıyor.

23 Temmuz 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışıyor olsanız bile, yeni fikirler sizin için son derece cazip oluyor. Bugün biraz hareketli olmanızda yarar var.

23 Temmuz 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi manevi ihtiyaçlarınızı karşılamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunuz günler. Bu duruma değdiğini de zaman içinde fark edeceksiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Gezegenler ve özellikle dolunay, eski ve güvenilir görünen amaç, ilişki, alışkanlık ya da hedeflerden vazgeçilmesi gerekliliğinin ve daha ihtiyatlı davranılması gerektiğinin altını çiziyor. Düşünceli, yenilikçi ya da sağduyulu davranmak istense bile, en ufak bir olumlu ihtimal görünmeyen durumlardan(geçmişle bağlantılı da olabilir) uzaklaşılması, tuzaklara ya da ortaya çıkabilecek gerçeklere dikkat edilmesi yararımıza olacaktır.

23 Temmuz 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik düzeyde yeni bir döneme ilerliyorsunuz. Eşle olan duygusal yakınlığınızı gözden geçirmek isterken, daha soğukkanlı olmak gerekebilir. Sahip olduğunuz değerler üzerinden bir paylaşım, başkalarının paralarıyla ilgili sorunlar karşısında temkinli olmalısınız. Ancak şartlara karşı aşırı direnç göstermekten kaçının.

23 Temmuz 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Azimli ve girişken tavırlarınız hayatınıza şans getirecek. Mali konuları ciddiye almıyor, günü kurtarmaya çalışıyorsunuz.

23 Temmuz 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Temmuz 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 13' 39" R
Ay
Yengeç
02° 29' 08" R
Merkür
Başak
27° 10' 54" R
Venüs
Akrep
02° 04' 04" R
Mars
Yengeç
11° 31' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 24" R
Satürn
Balık
14° 47' 07"
Uranüs
Boğa
27° 02' 07"
Neptün
Balık
28° 24' 37"
Plüton
Oğlak
29° 42' 44"
Chiron
Koç
22° 06' 07"
Lilith
Terazi
09° 40' 56"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>