Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Beklentilerinin Karşılanmasını İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızı yakından ilgilendiren kararlar alabilirsiniz. Amaçlarınız tamamen değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Karşınıza çıkan sorunları da gözünüzde büyütmekten kaçının.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Her şeye hemen ulaşmak istiyorsunuz ancak bunun sorun yaratabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birinin sizin için bir şeyler yapmasını bekleyebilirsiniz. İlgi ve değer görmek konusunda ihtiyaçlarınızın olması haklı bir durumdur. Ancak beklediğiniz gibi olmaması durumunda verdiğiniz tepkiler bu haklılığı destekler nitelikte olmalıdır.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için duygusal bir gün olabilir. İçsel dünyanızda bazı karmaşık duygular hissedebilirsiniz. Kendinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade etmek için farklı yollar arayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olmanız gereken bir gün olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişimde daha duyarlı ve anlayışlı olmanız size fayda sağlayabilir. Kendinize zaman ayırarak, içsel dengeyi sağlamak adına ruhsal pratikler yapabilirsiniz. Unutmayın, bugün kendi ihtiyaçlarınızı önemsemek önemlidir. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir aynı yerde çalışan bir Yengeç burcuysan, beklentilerinin karşılanmasını isteyebilirsin. Bu konuyla ilgili üstlerinle konuşacaksın. Onlardan alacağın heri dönüş senin için önemli olacak. İlişkiler,hayatı, fiziksel görüntü gibi konuların tamamı senin farkındalığın ölçüsünde şekillenecek. Bunu unutmamalısın.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemek için bazı konuları geride bırakmalısınız. Bugün bunu ne kadar hızlı ve etkili bir şekilde yaparsanızhayatınızdaki ilerlemeler de o kadar hızlı gelişebilir. Hem kariyerinizi hem de kişisel ihtiyaçlarınızın bundan olumlu şekilde etkilenmesi, sizin alacağınız aksiyona bağlıdır.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilişiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar grip ya da dalgınlığa bağlı ufak kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Çevrenizle etkileşiminiz sizi git gide daha da popülerleştirebilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağın haberler ve öğreneceğin bilgiler seni çok mutlu edebilir. Yakın bir dönem için yeni planlar yapmanı sağlayacak olan bu bilgileri etrafındakilerle paylaşmak neşenin artmasını sağlayacak. Bu planlara sevdiklerini dahil etmekten çekinmemelisin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün artık yardımsever insanları hayatınıza çekiyor olabilirsiniz. Sadece yüzeyde olsa bile ilişkiler için daha kolay enerji hakim. Derin meseleleri ele almanın zamanı değil ama keyifli etkileşimler için iyi bir dönem. Özellikle uzlaşmacısınız ve taviz vermeye isteklisiniz. Yakın ilişkileri çekmek ve geliştirmek için sağlıklı bir döngüdür. Şimdi tek başınıza yaptığınız şeyler için bile daha sık arkadaş arama eğilimindesiniz. Nitekim farklılıklar ve sorunlu alanlar güçlü bir şekilde odak noktasındadır ve bunların etrafını görmek kolay olmayabilir. Saklı tuttuğunuz bir şeyi dışarı çıkarmanız gerekebilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi, duygularınızı rahat ifade edebileceksiniz. Sosyal çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş yaşamınızda her zamankinden daha fazla emek harcamak, daha konsantre bir şekilde çalışmak durumunda olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. İster maddi, ister manevi hedeflerinize, gayretle ve şevkinizi kaybetmeden, metodik bir şekilde çalışarak ulaşmanız mümkün. Bütçenizi denkleştirmeye çalışıyor ve bunun için de oldukça zorlanıyorsunuz. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu

24 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>