Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vereceği şeklindeki uyarılar sizi pek ilgilendirmiyor. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir.

İş konularında yetki paylaşımının, işe hakimiyetle bir denge içinde olmasını savunuyorsunuz. Becerileriniz, geçmiş günlerdeki sıkıntıları yaşamayacağınız yeni fırsatlar vermeye elverişli.

Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayalı. Ortalamanın altına düşmeyen geliriniz, daha çoğuna ulaşma çabalarınızın önünde bir engel gibi durmuyor.

İş konulu yeni tanışmalarda kendinizi iyi ifade etmeniz gereken günlerdesiniz. Birtakım yeni ilişkiler, çalışma yaşamınızda değişik hatlar çizmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık duygularının egemen ve belirleyici olduğu günler içindesiniz. Yeni tanışmalar, varolanlara yönelik sorgulamalar bir birliktelik içinde sık sık gündeminize gelebilir. Birtakım kişilere ve olaylara yaklaşımınızdaki uyumsuzluk, bugünlerde karşılaşacağınız bir olayla bir yumuşama gösterebilir. Bu yeni tarz, sizi bilmediğiniz yanlarınızla tanıştıracak.

24 Şubat 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Yay burcu geçişiyle yeni haftamız başlıyor. Saat 11:25 olana dek, parasal konularda getirisi yüksek ve kısa vadeli olan yatırımların doyurucu olabileceğini,  ayrıca gözden geçirilmiş ve faydalı olacağı kesinleşmiş işlerinizi yoluna koyacağınıza dair kafanızın içinde planlar yapabilirsiniz. Ancak lütfen akıllıca hareket edelim.   Saat 11:25 itibariyle Mars ile son görünümü yaptıktan sonra saat 15:50 olana dek boşlukta ilerleyecek Ay,  sağlık,  iş yaşamı ve sizi birebir ilgilendiren konular üzerinde bir hayli düşünceli olduğunuzu gösterir. Hatta sorun çıkmasın diye kendinizden taviz verebilirsiniz.  Oysaki bu saatler arasında temkinli olmakta yarar var.   Saat 15:50 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerliyor.  İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Ay-Oğlak burcu seyir günlerinde, işinizle, ailenizle, finansal konularla da yakından ilgilenme gereği duyarsınız. İşlerinizi, sorumlu ve disiplinli şekilde halletmenizde fayda vardır. Bu enerji,hayatımızla ilgili konuları da ciddiyetle ele almamızı sağlıyor.      

24 Şubat 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız.Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. İletişim içinde olacağınız arkadaşlarınızla bugün, ortak çalışma içinde olacağınız önemli konular gündeme gelecek.

24 Şubat 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli işaretleri doğru okuyabilirseniz olaylara farklı gözle veya yeni bir bakış açısıyla yaklaşabilir ve şu ana kadar doğru gibi görünen olayların, fikirlerin veya tezlerin uygulanabilir olmadığını fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanların kendi sorunları dışında şeylere ilgi göstermedikleri bir dönemde olmamıza rağmen, günün gelişmeleri biraz girişimde bulunulması ve duyulma gayreti içerisine girilmesi durumunda sürpriz sonuçlar elde edebileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor.

22 Şubat 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güneve çalışma konularınızla ilgili sürpriz gelişmelerle başlayabilirsiniz. Yorucu görüşmeler akşama doğru hafifleyebilir. Ertelenmiş konular olabilir. Gün bitmeden evlilik konuları daha öne çıkabilir. Bu konularda denge ve uyum sağlamak isteyebilirsiniz. Eşinizle veya sevgilinizle aranızda önceden yaşanmış bir tartışma varsa bugün daha toleranslı olmaya bakın.

24 Şubat 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEYAHATLE ilgili ilginç fikirler geliştirebilirsiniz. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi heyecanızı arttıracak.

24 Şubat 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız aniden canlanabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda ise, çeşitli nedenlerle yapacağınız harcamaların miktarlarına dikkat etmeyebilirsiniz. Giderinizi göz önünde bulundurmalı, tutumlu olmayı unutmamalısınız.

24 Şubat 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 11' 47" R
Ay
Boğa
19° 36' 11" R
Merkür
Başak
21° 26' 28" R
Venüs
Terazi
28° 17' 38" R
Mars
Yengeç
09° 49' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 40"
Satürn
Balık
15° 00' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 52"
Lilith
Terazi
09° 20' 21"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>