Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz. Cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik korkularınızı, üstlerine giderek ortadan aldırabilirsiniz.

İş yaşamınızda, becerileriniz yanında aynı zamanda inançlarınızı da sergileme ayrıcalığınız var. Ama bu ayrıcalık, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor.

Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesine üzülüyorsunuz. Tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklanan düşüncelerden etkilenmemelisiniz.

Aşk yaşamınızda sizi cesaretinizle tanıştıracak gelişmeler söz konusu. Size yönelik ilgiyi fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir. Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz.

24 Temmuz 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  Çarşamba günümüz saat 21:23 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir.  Sevdiklerinizden uzaklaşmanın veya yaşanan uzun seyirli ayrılıkların acısını yüreğinizde daha fazla hissedebilirsiniz. Herhangi bir konuda karşınızdaki kişiyle ortak bir nokta oluşturmanız zor olabilir. Alacak-borç gibi konularda dikkatli olmak gerekebilir. Hayati kararlar almamak, olayları kendi akışı içinde değerlendirmek faydalıdır. Maddi ve manevi kaynaklarınızla alakalı her mevzuda yön belirlemekte zorlanacağınız bu zaman diliminde algılama gücünüz yükseleceği için, bulunduğunuz durumu gözden geçirmeniz faydalı olabilir.

24 Temmuz 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını açıklama konusunda oldukça cesur davranıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanları tespit ederek, enerjinizi olumlu bir şekilde kullanacaksınız. İçsel disiplininiz mükemmel ve çalışkanlığınızı bir kez daha ortaya koyacak, doğru çalışma alanlarını bulacak ve çalışmalarınızı bu yönde ilerleteceksiniz.

24 Temmuz 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizi güçlendirebileceğiniz veya yenileyebileceğiniz günlerdesiniz. Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz. Bazı yatırımlarınız ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren işler güven vermeyebilir ve endişeleriniz kısa vadede giderilemeyebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Belli bir düzenlemeyle ilgili tüm gerçeklerin ya da delillerin doğruluğunun sınanması için gerekli fırsatlarla karşılaşılabilir. Ancak, herkes apaçık ortada olan gerçekleri görmekte zorlanabilir veya olayları akla yatkın hale getirme çabasına direnebilir ya da tembellik nedeniyle yetersiz yaklaşımları tercih edebilir. Oysa, net şekilde ortada duran gerçekleri görmek ve belli plan, anlaşma ya da düzenlemeleri gözden geçirmek için oldukça uygun zamanlardayız.

24 Temmuz 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çevresel şartları ve sizin dışınızdaki gelişmeleri yönetmekte zorluklar söz konusu. Alacak verecek konuları yanında kendi kaynaklarınızla ilgili sorunlar öne çıkabilir. Kredibilitenizi fazla zorlamayın zorlamayın. Ortaklaşa harcamaların kısılması gereken bu dönem, mirasla ilgili problemlerinize yönelebilirsiniz. İş hayatında sürekliliği devam eden konularda dikkatli olmalısınız.

24 Temmuz 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Kabullenme süreciniz diğer burçlardan biraz daha uzun sürüyor. Kaybetme korkusunu kalbinizde hissediyorsunuz.

24 Temmuz 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

24 Temmuz 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 08' 45" R
Ay
Yengeç
01° 23' 00" R
Merkür
Başak
27° 01' 41" R
Venüs
Akrep
01° 57' 58" R
Mars
Yengeç
11° 29' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10"
Satürn
Balık
14° 47' 28"
Uranüs
Boğa
27° 02' 13"
Neptün
Balık
28° 24' 45"
Plüton
Oğlak
29° 42' 46"
Chiron
Koç
22° 06' 20"
Lilith
Terazi
09° 40' 22"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>