Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz dünden daha iyi gidiyor ama ona karşı yanlış bir hareket sergilemekten korkuyorsunuz. Doğal davranmaya çalışın. Böyle oldukça çok göze batıyorsunuz.

Sakin ve durgun birgünü geçireceksiniz. Günlerdir yoğun gidentemponuzda bundan sonra bir düşü olacak ve biraz olsun rahatlayacaksınız. Hafta sonuna rahat gireceksiniz.

Dengeli para harcamayı biliyorsunuz ve bu tutumunuz sizi büyük sıkıntılardan kurtaracak. Para biriktirmeye çalışmalısınız. Yakında istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

Bugün duygularınızdan ziyade ve mantığınızı ön plana çıkarmalısınız. Büyük kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli bir çevreniz var ve siz onların arasında sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Son günlerde çok sıkıntılı ve düşüncelisiniz. Biraz kendinizi toparlamalısınız. Ailenizden ve sizi sevenlerden büyük destek görüyorsunuz bunun kıymetini bilin. Başarı çok yakınınızda.

25 Eylül 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni gün, gayet önemli bir görünümün  etkisi altında başlıyor. Saat 15:58 itibariyle gerçekleşecek Satürn-Kuzey düğüm kavuşumu, öz güven duygumuzu ve sahiplendiğimiz olguların hayatımızdaki yeri ve önemini test edicidir. Çocuklarımız, aşkın meyveleridir. Ancak bir o kadar da sorumluluktur. Aşk, kendimizi ifade etmek, bir başka insanla bir olmak,  ten ve ruh birlikteliğidir. Fakat kalıcı bir ilişkiye dönüşmesi zamanla olur. Para, güç aracı ve bizi tatmin edicidir. Kazanması çoğu zaman  zor ancak  kaybetmesi an meselesidir.

25 Eylül 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Sosyal ilişkilerinizi canlı tutmaktan hoşlandığınız için, size sunulan tekliflerde farklı istekler arıyorsunuz. Maddesel konularla ilgili yeni değişimlere ihtiyaç duyacak ve bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamayı denemelisiniz.

25 Eylül 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz. Düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sorun yaratan veya sorunları büyüten kişiler günün atmosferini bozabilir. Gün içerisinde bazı konularda ilerleme sağlamak mı, yoksa hala bazı konuların ucuzuna ya da kolayına kaçarak çözümsüz şekilde devam etmesini izlemek isteyip istediğimize karar vermemiz gerekebilir.

25 Eylül 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Artan duygusal baskılar ve yetersizlik hissi ile kendinizi yıpratacağınız konuları büyütebilirsiniz. Şimdiye kadar gizli kalmış bir mesele kafanızı karıştırabilir. Çok daha sakin olmanız için güzel sebepler bulabilirsiniz. Bugünde tedbirli olmayı elden bırakmadan sezgilerinize güvenerek çıkış yolu aramalısınız. Eve ait harcamaların artması ile yeni önlemler almaya çalışın.

25 Eylül 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Fazla özellik aramadan herkesle samimiyet kurabiliyorsunuz. Sosyal açıdan genişlemektesiniz. Daha seçici olun.

25 Eylül 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

25 Eylül 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 19' 47" R
Ay
İkizler
20° 12' 35" R
Merkür
Başak
25° 29' 16" R
Venüs
Akrep
00° 57' 04" R
Mars
Yengeç
11° 01' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 42"
Satürn
Balık
14° 51' 02"
Uranüs
Boğa
27° 03' 08"
Neptün
Balık
28° 26' 08"
Plüton
Oğlak
29° 43' 11"
Chiron
Koç
22° 08' 26"
Lilith
Terazi
09° 34' 50"
True Node
Koç
06° 39' 17"
Son Güncelleme : 24/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>