Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yoğun İş Temposu Sizi Bekliyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içinde bulunduğunuz durumlar zorlayıcı olsa da toparlanmaya başlıyorsunuz. Daha mutlu ve huzurlu hissedebileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz.

Daha rahat adımlar atma şansınız var ancak bunun için sabırlı olmanız gerektiğini de aklınızdan çıkartmayın. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreç sizi bekliyor.

Maddi koşullara uygun adımlar atmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşık olsa da üstesinden gelebilecek olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi üzen ve yoran konulardan sıyrılmalısınız. Geleceğe dönük planlarınızın sönük kalmaması için bunu yapmak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız. Aklınızın da özgürlüğe ve değişime ihtiyacı var.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için dopdolu bir gün olabilir. Enerjiniz yüksek olacak ve motivasyonunuz da oldukça yüksek olacak. İş hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilir, projelerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda ilişkiler konusunda da şanslı olabilirsiniz. Partnerinizle anlayışlı ve uyumlu bir iletişim kurabileceksiniz. Kendinize vakit ayırarak hobilerinizle ilgilenebilir, zihinsel ve ruhsal sağlığınızı da güçlendirebilirsiniz. Ancak enerjinizi düzenli olarak dengelemeyi ve dinlenmeyi de ihmal etmemeniz önemlidir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysanız, yoğun çalışma temposuna girebilirsiniz. Ancak deyim yerindeyse işten kaytarmaya çalışan, çok emek veriyormuş gibi görünen kişilere karşı tavrınızı belli edeceksiniz. İlişkisi olan Yengeç burcuysanız, partnerinizle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi üzen ve yoran konulardan sıyrılmalısınız. Geleceğe dönük planlarınızın sönük kalmaması için bunu yapmak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız. Aklınızın da özgürlüğe ve değişime ihtiyacı var.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla bir araya gelmek ve güzel zamanlar geçirmek için olumlu koşullar var. Gelecek yönünde kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda yeniliklere ve güzelliklere adapte olduğunuz bir gündesiniz. Yeni ilişkiler özellikle bekar olan Yengeç'ler için oldukça uygun.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir içinde biriktirdiğin şeyler varsa bugün bunları ifade etmek için doğru zamanı bulabilirsin. Eğer bir süredir konuşmak istediğin ama bir şekilde ertelediğin insanlar varsa onlarla konuşma fırsatı yaratabilir ve kendini daha iyi ifade edebilirsin.

25 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, başkalarında sabırsızlık ve gerginlikle uğraşıyor olabilirsiniz Sevgili Yengeç ancak bunun yerine işler mantıklı olana kadar bundan uzaklaşmaya karar verebilirsiniz. İş, sağlık ve hizmet konuları şu anda zihninizde aktif ve sonuçta bu, değerli değişiklikler yapmakla ilgili. Bugün, günlük rutinlerinizin üstesinden gelmeniz için sizi motive edecek. Kendinize, alışkanlıklarınıza ve rutinlerinize daha iyi bakmak için bu coşkudan yararlanın. Gerçekten de,veya ev işleri için zorlu bir zaman olabilir veya daha rekabetçi bir zaman olabilir.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kincilik yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiye iğneleyici bir şekilde dersini vermek isteyebilirsiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ani kararlar alabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki uçurum büyüyor. Bu da sizi karamsarlığa düşürdü. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Size rakip, hatta düşman sandığınız birisinin bir sıkıntınızda yardımı, sizi şaşırtacak ve utandıracak. Her ikinizi de başarıya götürecek, yeni bir arkadaşlık doğuyor. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışın. Önceki yıllarda geçirdiğiniz bir rahatsızlığınız tekrarlayabilir

25 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 13' 57" R
Ay
Boğa
05° 08' 36" R
Merkür
Başak
19° 36' 32" R
Venüs
Terazi
27° 05' 31" R
Mars
Yengeç
09° 16' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 11"
Satürn
Balık
15° 04' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 20"
Neptün
Balık
28° 31' 23"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 17"
Lilith
Terazi
09° 13' 47"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>