Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yediklerinize Dikkat Ediyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi geriye çekmek isteyebilirsiniz. Birlikteliğinizi sorgulama içerisine giriyorsunuz. Hatalı adımlar atmamaya çalışın.

Mesleki anlamda kendinizi net olarak ifade etmelisiniz. Üzerinizdeki sorumluluklar çok fazla. Zorlansanız da üstesinden gelmeniz gerekiyor.

Finansal amaçlarınızın dışına çıkmayın. Önceliğiniz yapılması gereken ödemeleriniz olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Endişe hayat boyu farklı konularda karşınıza çıkabilir. Bunda gereksiz bir ısrarınızın olması, hayatın karşınıza çıkaracağı diğer konuları görmenizi engelleyebilir. Size neyin gerekli olduğunu gayet iyi bilmenize rağmen bunu gölgeleyen durumlara daha fazla kayıtsız kalmayın; kendinize sağduyu ile yaklaşın.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak sağlam bir temel üzerinde ilerleme kaydetmeye odaklanmalısın. Kendine güvenini artıracak ve sana daha iyi hissettirecek adımlar atmak için enerjini kullanmalısın. Aile ve yakın ilişkilerinde destekleyici olmaya çalışman önemlidir. Sorumluluklarını yerine getirmek için gereken çabayı göstermelisin. Maddi konularda ise daha dikkatli ve titiz olman gerekebilir. Gelecek planlarını gözden geçirmek ve finansal hedeflerine odaklanmak için iyi bir gün olabilir. Kendine zaman ayırarak, zihnini dinlendirebilir ve refahını artırabilirsin. Sevdiklerinle vakit geçirmek ve keyifli aktiviteler yapmak da seni olumlu bir şekilde motive edebilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla küçük bir kış tatili organize etmek isteyebilirsiniz. Size en uygun olan oteli araştırmaya başlıyorsunuz. Kardeşi olan Yengeç burcuysanız, kardeşinize maddi olarak destek vermeniz gerekebilir. Kardeşinize parasını tasarruflu kullanması konusunda öğütler vermeyi ihmal etmiyorsunuz. Kilonuzu kontrol altına almak için öğünlerine dikkat ediyorsunuz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda öğrenilmiş çaresizlik içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu farkındalık size hayata tutunmak adına yeni fikirler verebilir, yeni duygulara yer açabilirsiniz. Hem aşk hayatınızda mutlu olmak hem de ileriye dönük planlar yapabilmek adına iyi bir gündesiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sorumluluklarınız artabilir. Sizi endişelendiren konularda stresler yaşayabilirsiniz. Yatırımlar gündeme gelebilir. Finansal anlamda kendinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Hızlı büyümek için risk alabilirsiniz. Güçlü kişilerle birlikteliğiniz sorumluluklarınızı arttırabilir. Genişleme isteği içinde olabilirsiniz

20 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda beklediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bu da huzurunuzu arttırabilir. İş konusunda beklediğiniz disiplini yakalayamayabilirsiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sürekli bir şeyleri elinden kaçırıyormuş gibi hissetmen olası. Sanki sürekli geride kalan senmişsin gibi bir yanılgıya girebilirsin. Geride kalma korkusu seni biraz sarsa da bugün kendini geri çekip hayatın hakkında gözlem yapabilmen önem kazanacak.

20 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün duygular derinleşiyor ve iç dünyanızla daha güçlü bir bağ ya da özel bir proje arayışına girebilirsiniz. Bir kişi veya ilişki hakkında daha fazla bilgi edinme arzusu bugün aktif olabilir. Nitekim şu anda herkesin sizinle aynı fikirde olmadığını ve aslında işleri yüzeysel tutmayı tercih edebileceğini unutmayın. Günlük işlere bir ara vermeyi hedefleyin ve eğer başarabilirseniz, kendinizi şımartmak konusunda kendinizi iyi hissedin. Sizi mutlu eden şeyin peşinde koşarken elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz ve yaratıcı bir projeye veya ilişkiye ekstra özen göstermek artık tatmin edici olabilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz. Sosyal ilişkilerinizde arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacağınız bir gün.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pes etme ve yarattığını koru. Cesur ol ve kendine inan. Kariyer ve statü sahibi olmak için çabalaman var bugün. Kader çabayı sever. İyi niyet gösterileri yaparsan, mükemmel başarı sana gelir. İşinde terfiler alıp yükselebilirsin ya da toplumda hızla tanınabilirsin.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her bakımdan çok şanslı bir gün. Yapacağınız jestler ve küçük sürprizlerle partnerinizin kalbini fethedebilir, ilişkinize yeni heyecanlar katabilirsiniz. İş yerinizde yaşayacağınız olayların sizin için ne kadar iyi ve olumlu sonuçlar vereceğine siz bile şaşıracak, hayalinizdeki çalışma ortamını yakalayabileceksiniz. Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini unutmayın. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış

20 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 19' 14" R
Ay
Boğa
06° 28' 52" R
Merkür
Başak
19° 46' 35" R
Venüs
Terazi
27° 12' 07" R
Mars
Yengeç
09° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 31"
Satürn
Balık
15° 04' 26"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 14"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 04"
Lilith
Terazi
09° 14' 23"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>