Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sabrınız Sınanıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınız değişim gösterebilir ve bu da her şeyin karmaşık olmasına neden olabilir. Sabırlı olmanız gereken bir gün.

Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemede kalın. Enerjinizi doğru anlamda yönetebildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal konularda kendinizi güçlü hissetmek isteyeceksiniz. Fırsatları tam da bundan kaynaklı olarak daha net değerlendirme şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal kayıplar yaşayabilir ve bunun üzerine ödemelerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Ailenize ve çevrenize karşı duyarlı olmak, kendi hayatınızı ve ihtiyaçlarınızı hiçe saymak değildir. Sevilmeyeceğinizi, değer görmeyeceğinizi düşünerek kendinizden feragat etmemeyi öğrenmelisiniz; bugünkü tecrübeleriniz bu konuda bir kırılma noktası oluşturabilir.

19 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınızdaki insanlarla daha fazla iletişim halinde olmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için yeni yollar arayabilir ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların da desteğini alabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde ise daha sakin ve anlayışlı olmaya çalışmanız faydalı olacaktır. Evinizle ilgili düzenlemeler yapmak veya aile ile keyifli vakit geçirmek için uygun bir gün olabilir. Özel hayatınızda ise duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz, ancak sevdiğiniz kişiyle iletişimde kalmanız ilişkinizi güçlendirecektir. Bugün artan bir enerjiyle, isteklerinizi gerçekleştirmeniz ve hedeflerinize odaklanmanız mümkün olabilir. Kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin ve kendinizi önemseyin.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorunuz var mı?

19 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinizin sahibiyseniz,yerinizdeki lakayt tavırlar sizi rahatsız ediyor. Çalışanlarınızı daha disiplinli olmaları için uyarmanız gerekebilir. Sahte gülücüklüler saçan kişileri hayatınızdan çıkartmak istiyorsunuz. Bu kişilerin hayatınızda olması tahammül seviyenizi zorluyor. Geçmişte yaşanan olayların bir benzerini tekrar yaşayabilirsiniz.

19 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Suyun bulunduğu yerler ilginizi çekebilir, bugün rotanızı böyle bir yere çevirebilirsiniz. Sudan ilham alarak durgun olduğunuzda her şeyin ne kadar da açık ve net bir şekilde önünüze geleceğinizi anlamaya çalışın. Duygusal konularda, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz alanlarda kendi kendinizi manipüle ettiğinizi fark edebilirsiniz.

19 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olaylara daha objektif bakmanız sizi rahatlatacak. Ancak endişelerinizi de yönetmeye iyi bilmelisiniz.

19 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel yetenekleriniz sergilerken başkalarının düşüncelerini fazla umursamamalısınız. Kendinizi ifade etme hususunda sessizliğinizi korumayı tercih edebilirsiniz.

19 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişinin sana karşı samimi davranmadığını düşünebilirsin. Eğer bir süredir bu şekilde hissediyorsan bugün bu his daha baskın bir hale gelebilir. En iyisi bir şeyleri sakince konuşmak olacak. İçine atmaman gereken şeyler olabilir.

19 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün ve yarın kendinizi oldukça heyecanlı, hevesli, enerjik veya huzursuz hissedebilirsiniz. Bugün romantik ilişkiler sabırsızlık veya heyecan için potansiyel içeren bir alandır. Daha fazla eğlence arzusu bu günlerde güçlü ama şimdi özellikle ısrarcı! Oldukça hareketli bir zaman olabilir. Gerçek tutkularınızı takip etmek için harika bir zaman ancak bunu dikkatli bir şekilde yapın; kaprisleri takip etmek yerine onların ne olduğunu bildiğinizden emin olun. Huzursuzluğun gerçek arzularınızı bulanıklaştırmasına izin vermeyin. Günün aceleciliğinin üstesinden gelebilir ve bunun yerine onların cesaretinden ve güveninden yararlanabilirsiniz. İçinizdeki cesaret depolarına artık kolaylıkla ulaşılabilir.

19 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerinizi zamanında yetiştirerek gerekli disiplini sağlamalısınız. Duygusal konularda fazla hassas olduğunuz bir gün içindesiniz. Mars’ın konumu, maddi konularda bazı borçlarınızı tahsil edeceğinizi gösteriyor.

19 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

19 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukukla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizin desteği sizinle olacak. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

19 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir aşka duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz. Önümüzdeki günler içinde duygularınız atağa kalkacak gibi. Yeni işinizde yeteneklerinizle ön plana çıkmaya çalışıyorsunuz, fakat önünüzü kesmeye çalışanlar var. Bazı sitemleri dile getirilmeden de anlamanız mümkün. Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler söz konusu. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

19 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 18' 50" R
Ay
Boğa
06° 22' 41" R
Merkür
Başak
19° 45' 49" R
Venüs
Terazi
27° 11' 37" R
Mars
Yengeç
09° 19' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 29"
Satürn
Balık
15° 04' 28"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 05"
Lilith
Terazi
09° 14' 21"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>