Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan istikrarlı ve kontrollü bir yapıda olacaksınız. Aşk yaşamınızda genel olarak olumlu etkiler altında olacaksınız ve sevdiğiniz kişiyle aranızdaki istikrarı korumaya çalışacaksınız. Karşınıza ummadığınız bazı sorunlar çıkabilir ancak bunların çözümünü zamana bırakmanız sizin için daha doğru olacaktır. Bir süre yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz.

İş yaşamınızda karşınıza çıkabilecek bazı küçük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Özelliklearkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilir ve bunların çözümü için zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunmadan elinizde yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız.

Beklemediğiniz bazı sorunlar sizin maddi olarak kayıplara uğramanıza yol açabilir. Özellikle küçük gördüğünüz ve fazla önemsemediğiniz konulara bugün dikkat etmelisiniz. Kısa vadede karlı görünen yatırımlardan uzak durmalı ve uzun vadeli yatırımlara yönelmelisiniz.

Bugün sağlığınıza dikkat edin ve sizi yoracak aktiviteleren kaçının. Çalışma yöntemlerinizi yeniden değerlendirebilir ve yeniden yönelndirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak günlük rutin işlerinizi devam ettireceğiniz ve işinizle ilgili sorunlara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Sağlığınıza ilişkin konularda küçük sorunlar yaşayabileceğinizden kendinizi fazla yormamaya çalışmamalısınız. Çalışma yöntemlerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve disiplinli olarak çalışabileceksiniz. İş ortamınızdaarkadaşlarınızla tartışmamaya dikkat edin.

26 Aralık 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:59  Güneş-Kuzey düğüm olumlu görünümüyle güne adım atıyoruz. Bu enerji bir yandan devam eden ilişkimizi güçlendirmek diğer yandan hayatımızı sağlam bir temele oturtmak isteğimizi gösteriyor. Eğer gerçekten huzur bulduğumuz, güven duyduğumuz biriyle berabersek hayatımız hakkında olumlu düşünebiliriz. Fakat tam tersi bir durumdaysak geleceğimizi düşünmemizde yarar var. Bu görünüm ilişkide hem ciddi niyet taşıdığımızı hem de paylaşımdan yana olduğumuzun göstergesi.

26 Aralık 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Satürn kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerliyor ve duygusal yönleriniz daha da arttırırken, sizi şüpheci ve temkinli yapıyor. Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Düşünceleriniz o kadar fazla derin ki, sizi anlamak için karşı tarafın üstün bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Fazla alıngan olduğunuz bir gün yaşayacaksınız.

26 Aralık 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut planlarınızı tamamamen değiştirmenizi gerektiren olaylar yaşanabilir ve gelişmelere uygun düzenlemeler yapılması gerekebilir. Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir. Olaylara uygun değişiklikler yapmanız gerekeceğe benziyor. Tüm burçlar için gün geneli: Olaylardaki ani değişiklikler veya ani gelişmeler tam da her şey yatıştı derken hepimizi şaşırtabilir. Hallolduğunu veya yatışmaya başladığını düşündüğümüz konular yeniden kendini gösterebilir ya da tamamen şekillendiğini düşündüğümüz bazı olaylar ani bir yön değişikliği ile bizi şaşırtabilir. Ülkemiz dahil dünya genelinde şiddet eylemlerinde artış görülebilir, ülkeler arası diyalog kurmak güçleşebilir, patlayıcılarla ilgili konular, yangınlar ve doğal afetler bugünden itibaren Ocak sonuna kadar etkili olabilir. Finansal alanda iniş çıkışlar da yaşanabilir. Şaşırtıcı olayların veya zorlu durumların stres yaratmaması dileğiyle, hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Aralık 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yerleşimle ilgili konular sürerken, güvenliğinizi zorlayan konular önemli olacak Sizi huzursuz eden konulara sakin yaklaşmaya çalışın. Bu günlerde evle daha yakından ilgilenmeli, fazladan yapılacak harcamaları düzenlemeye çalışmalısınız. Eldeki kaynakların çarçur edilmemesi için kararlı olmak gerekecek. Özel ilişkilerde size düşen sorumluluklar var.

26 Aralık 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAPMAK istediğiniz projelerle ilgili çalışmalar sırasında ortaya çıkabilecek karışıklıklar yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz.

26 Aralık 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

26 Aralık 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 30" R
Ay
İkizler
01° 43' 51" R
Merkür
Başak
23° 00' 55" R
Venüs
Terazi
29° 19' 35" R
Mars
Yengeç
10° 17' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 30"
Satürn
Balık
14° 56' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 46"
Lilith
Terazi
09° 25' 58"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>