Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İş Alanlarınız Genişliyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2023, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde aslında pek sorun yaşamayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutmak isteyeceksiniz. Her şeyin zamanı olduğunu unutmamanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirleyebildiğiniz sürece başarıya adım adım yaklaşma şansı da elde edebilirsiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeye çalışın. Koşullara uygun hareket etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verdiğiniz sözleri unutabilir ya da tam olarak yerine getiremeyebilirsiniz. Bunun getireceği suçluluk ve panik size daha çok hata yaptırabilir. Doğruluktan ve sakinlikten yana olmayı tercih edin.

26 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Duygusal olarak hassas olma eğilimine girebilirsiniz ve çevrenizdeki insanların enerjilerinden etkilenebilirsiniz. İçe dönük bir ruh haline sahip olabilir ve geleceğe dair düşüncelerle meşgul olabilirsiniz. Ancak, kendinizi gereksiz endişelerden uzak tutmaya çalışın. Etrafınızdakilere destek olmak ve onları anlamak için zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca, duygusal dengeyi sağlamak adına kişisel bakımınıza özen göstermek ve rahatlama yöntemlerini denemek de faydalı olabilir.

26 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde gelişen olaylara ve kişilere karşı sorgulayıcı bir tavır sergileyebilirsiniz. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysanız, yeni biralanına dâhil olabilirsiniz. Ekibinizle büyük işler başarmak istiyorsunuz. Evliliğinde sorunlar yaşayanlardansanız, çözüme ulaşmak adına daha açık ve yapıcı konuşmalar yapabilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı yeteneklerinizi sorgulayabilirsiniz. Daha yapıcı olmak, hayatın içinden örneklerle desteklemek adına çalışmalar yapabilirsiniz. Deniz ve hava yolculuklarına kararı vermeden önce hava koşullarını kontrol etmenizde fayda var.

26 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden durumlar meydana gelebilir. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kayıplar yaşanabilir. Bazı konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde karşınızdaki ile empati kurmaya çalışın. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Risk alarak kendinizi ifade edebilir, attığınız adımların olumlu sonuç getirmesi ile beraber özgüveninizi arttırabilirsiniz. Bugün size huzur vererek rahatlatabilir.

26 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca zorluklarla karşılaşabilirsin bugün. Bu durumda başkalarından yardım istemekten asla çekinmemelisin. Ailenden ya da arkadaşlarından yardım istemek senin için çok ama çok daha iyi olabilir. Onların desteği sayesinde sorunlarla baş etmen kolaylaşacak.

26 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün şefkate ve bağışlayıcılığa dikkat çekiyor. Nezaketiniz şu anda her zamankinden daha çekici. Geçmişten gelen ve değişmeyecek bir şey için ister başkalarını ister kendinizi affetmekle ilgili olsun, af yoluyla özgürleşmek için mükemmel bir zaman. Kabullenme duygusu hakim olabilir ve bu sayede rahatlarsınız. Olumsuz düşünceleri veya beklentileri bıraktığınızda hayattan keyif almanın daha kolay olduğunu göreceksiniz. Kendinizi ifade ederken ve bağlantı kurarken birkaç yaratıcı risk daha alabilirsiniz. Endişelenecek hiçbir şey yok!

26 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yöneticilik konusunda çevrenize ders verecek davranışlar sergilemeniz, kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor. Bugün güven duygusuna ve onaya herkesten çok ihtiyacınız var. Mesleki hırslarınızla başetmeyi öğrenmelisiniz.

26 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki sürtüşmenin nedeni ve eleştirilerin hedef alması gereken kişi sizsiniz. Öfke nöbetleriniz yüzünden başarısız oluyor ve insanlar sürekli sizi engelliyormuş gibi hissediyorsunuz. Hedeflerinizin aslında neler olduğunu belirleyin ve sevdiklerinize, sizin için ifade ettikleri anlamı daha sık söyleyin. Vücudunuz aşırı güç harcamayı kaldıramayabilir, ancak sürekli mola almak da doğru değil. Bir an önce kendinizi daha rahat hissedeceğiniz orta noktayı bulun.

26 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz tavsiyedir. Çalışma hayatınızda sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz keyifli geçsin.

26 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara keskin bir bakış açısı getireceksiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor vebağlantılarınızı, egonuzun dışında tutuyorsunuz. Maddi beklentileriniz uzak yollardan gelen fırsatlarla genişleyecek.

26 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 56" R
Ay
Koç
29° 02' 33" R
Merkür
Başak
18° 50' 53" R
Venüs
Terazi
26° 35' 33" R
Mars
Yengeç
09° 02' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 42"
Satürn
Balık
15° 06' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 04"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 17"
Lilith
Terazi
09° 11' 04"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>