Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Aynadaki Görüntünüzden Memnunsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzu edeceksiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Birlikteliğinize odaklandığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak kendinizi kontrol altına almaya çalışın. Ufak tefek belirsizliklerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Doğru bildiklerinizi uygulamaktan kaçınmamanız gereken bir gündesiniz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Belirsizlikler canınızı sıkıyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlarda değişiklikler ya da gecikmeler olabilir. Lütfen mantıklı, dürüst, düşünceli ve merakla hareket et bugün. Etrafındakilere zaman ayır ve duyarlı bir yaklaşım takip et. Zorluklarla kibarca uğraş olur mu? Düşünceli, yaratıcı ve sıcak kanlısın bugün.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. Başkalarının hassasiyetinize dikkat etmelerini beklemek yerine, kendi içsel denge ve huzurunuzu sağlamak için adımlar atmanız önemlidir. Etrafınızdaki olumsuz enerjilerden uzak durup, kendinize zaman ayırarak yenilenme fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerde karşılıklı anlayış ve iletişim önemlidir, bu nedenle duygularınızı açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Ayrıca, içsel güç ve sabırla, hedeflerinize ulaşmak için adımlar atmanız gerekebilir. Günün ikinci yarısında daha fazla enerji ve motivasyon hissedebilir, ileriye doğru adımlar atabilirsiniz. Kendinize güvenin ve potansiyelinizi keşfedin!

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süre önce sağlıklı beslenme, kötü alışkanlıkları bırakma konularında harekete geçenlerdenseniz, aldığınız kararların bedeninize, zihninize çok iyi geldiğini fark edeceksiniz. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysanız, size oldukça zıt karakterdeki bir kişiden etkilendiğinizi fark edebilirsiniz. Arkadaşınızda bu konuyla ilgili fikir almayı ihmal etmeyeceksiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınıza hangi alanda devam etmek istediğinize dair yeni fikirleriniz olabilir. Sınırlarınızı genişletmenizin maddi ve manevi olarak size kazanç getireceğini bilerek hareket edin. Yanlış anlaşılma, restleşme gibi durumlar bazı ilişkilerde pürüz yaratabilir; önyargılardan kurtulmalısınız.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili konular daha fazla gündeme gelebilir. Bazı işlerinizi yapılandırmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizdeki acele verilmiş kararlara dikkat etmenizde fayda var. Üstlerinize kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Akşam saatleri yeni şeyler öğrenmek için uygun zamanlar olmayabilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde oldukça sosyal olacağınız durum ve şartlar oluşabilir. İşle alakalı mülakat ya da sınav gibi konularda başarı ve hedefe ulaşma durumları gözlemlenebilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün planlarında esnek kalmak senin adına önemli olabilir. Etrafına daha kolay uyum sağlamak için fikirlerini de esnetmen gerekebilir. Onların düşüncelerine saygılı davranarak hareket etmek vizyonunu geliştirebilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, geleneksel ve alışılmadık olanı dengelemek için iyi bir gün sevgili Yengeç, özellikle arkadaşlarla ve iletişimle. Arkadaşlarınız sizi tatmin edici projelerle buluşturabilir veya siz de benzer şekilde başkalarına yardım ediyor olabilirsiniz. Sosyal hayatınız artık yeni bir fikir için heyecan veya ilham getirebilir ve siz de özellikle yeni fikirlere açıksınız. Gün ilerledikçe memnuniyetsizlik kendini belli eder ve dikkatinizi önceliklerinizden uzaklaştırabilir. Tüm dikkatinizi ona vermeden önce bir mesajı veya bir konu hakkındaki duygularınızı işlemek için biraz duygusal alana, belki de biraz daha fazla zamana ihtiyacınız olabilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklarınızla birlikte, riskli işlere girişebilir ve bazı kararlara imza atabilirsiniz, dikkat. Ani heyecanlara kapıldığınız zaman, bir sonraki adımınızda yanılgı içine düşebiliyorsunuz. Bugün, iddiacı yapınızla çevrenizle çelişiyorsunuz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer hayatınız ön planda olacak. Çalışmalarınız ön plana çıkabilir. Gününüz keyifli geçsin.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birbirinizden uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor, ama artık dünyaya ayrı pencerelerden baktığınızı kabul edin! Fakat ılımlı bir tutum içinde olursanız kısa sürede olaylar tatlıya bağlanacak. İşinizdeki herkesi kendinizle bir rekabet halinde görüyorsunuz. Fırsat kapanın elinde kalır mantığıyla çalışan bencil biri sinirlerinizi bozuyor. Kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

20 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 55' 28" R
Ay
Boğa
00° 27' 11" R
Merkür
Başak
19° 01' 24" R
Venüs
Terazi
26° 42' 27" R
Mars
Yengeç
09° 05' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 03"
Satürn
Balık
15° 06' 13"
Uranüs
Boğa
27° 06' 37"
Neptün
Balık
28° 31' 54"
Plüton
Oğlak
29° 45' 05"
Chiron
Koç
22° 17' 03"
Lilith
Terazi
09° 11' 42"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:46

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>