Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkiler Gündeminizde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize yönelik adımlar atmaya çalışmalısınız. İçten içe sizi huzursuz eden her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Belirsizliklerin son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi geriye çekmek isteyeceksiniz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz ancak daha dengeli olmanız gerektiğini de unutmayın. Kafanızın içindekiler için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız sorumlulukların düşünmediğiniz boyuta ulaşması sizi endişelendirebilir. Burası kaçacağınız bir nokta değil, tam tersi nasıl gidebileceğinizi göreceğiniz yerdir. Bugün üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınızdan da destek alarak işlerinizi daha iyi hale getirebilirsiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerji ve motivasyon seviyeniz oldukça yüksek olacak. Duygusal açıdan da kendinizi iyi hissedeceksiniz. İlişkilerinizde içtenlikle yaklaştığınız takdirde daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda ise hedeflerinize odaklanmalı ve motivasyonunuzu korumalısınız. Bugün işbirliği yapmak ve ekibinizle birlikte çalışmak size fayda sağlayabilir. Sağlığınızın da iyi olmasıyla, kendinizi enerjik hissedecek ve buna göre davranacaksınız.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysanız, anlaşmalar, sözleşmeler açısından uygun bir günde olmayabilirsiniz. İnsanlarla ortak bir noktada buluşmak bugün zor olabilir. İlişkilerinizi zorlamamanızda fayda var. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysanız aşk size uzak değil. Yakın çevrenizden bir itiraf alabilirsiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlıktan doğan aşk hikayeleri gündeminize gelebilir. Bu hikayenin başrolünde olabileceğiniz gibi yakınlarınızın anlarına da şahitlik edebilirsiniz. Her iki durum da, özgüveninizi yükseltip tedirginlik yüzünden kaçırdığınız duyguları gün yüzüne çıkaracaktır.

21 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınız ön plana çıkabilir. Yöneticilerinizle aranızı iyi tutmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için karar aşamasında olabilirsiniz. Bazı konularda acele hareket etmemenizde fayda var. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Gün içinde işlerinizi tamamlamak sizin için iyi olacaktır.

21 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatın size getirdiği yenilikleri kucaklayın yalnızca ilgi alanınız dahilinde değişecek ve güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin bir dostunla tekrar iletişim kurabilirsin. Onunla görüşmek, zaman geçirmek seni oldukça mutlu edecek. Eski zamanlarla alakalı konuşmak ve iyi şeyleri hatırlamak hayatın hakkında bir şeyleri tekrar gözden geçirmeni kolaylaştırabilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün kendinizi işinize veya ev işlerinize adamak için iyi bir enerji getirse desosyal düzeyde gün bazı öngörülemezliklerle ilerliyor. Eğer bir süredir tekdüze bir durumdaysanız, yaratıcı enerjinizin bir kısmını serbest bırakmanıza yardımcı olabilir ancak sizi geçici olarak dengeden de uzaklaştırabilir. Gerçekte, şu anda birine yakın olmak mı yoksa biraz yalnız kalmayı mı tercih etmek istediğinizi bilemeyebilirsiniz. Duygular inişli çıkışlı olabilir ve bu da karışık sinyallere yol açabilir. Bugün beklenmeyeni bekleyin ve daha fazla düşünme ve değerlendirme gerektiren konularda hızlı kararlar vermekten kaçının.

21 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişiliğiniz gereği her şeye sabırla yaklaşıyor ve olayların gelişimini bekliyorsunuz. Farklı ortamlarda, huzursuz yapınız ortaya çıkıyor. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişinin duygusal problemleri kafanızı kurcalayabilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

21 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer hayatınız ön planda olacak. Partner veya ortağınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz keyifli geçsin.

21 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun bir yalnızlıktan sonra çok ilgilendiğiniz biriyle ilk buluşmanız sizde heyecan yaratıyor. Panik yapmanıza gerek yok! İş yerinizde ortada dolaşan bazı söylentiler zaman zaman güvensizlik yaşamınıza neden oluyor. Bugün beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun. Maddi konularla ilgili hata olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve düzeltme yoluna gidebileceğiniz bir gün. Uzun süredir ihmal ettiğiniz rahatsızlığınız başınıza dert açmasın.

21 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 54' 49" R
Ay
Boğa
00° 17' 14" R
Merkür
Başak
19° 00' 10" R
Venüs
Terazi
26° 41' 38" R
Mars
Yengeç
09° 05' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 00"
Satürn
Balık
15° 06' 16"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 56"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 05"
Lilith
Terazi
09° 11' 37"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>