Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insana size karşı bir takım olumsuz davranışlar sergiliyor ve ona bu konuda tepkinizi göstermekten kaçınıyorsunuz. Sağlıklı düşünmeli ve gerektiği şekilde davranmalısınız.

Kendinizi yorgun ve bitkin hissetseniz de elinizdeki işleri bitirmek durumundasınız. Biraz daha dişinizi sıkarsanız işini hale yola koyulacak sizde rahat bir nefes alacaksınız.

Parasal konularda rahat olduğunuz bir gündesiniz. Bugün yapmak istediğiniz harcamaları rahatlıkla yapabilecek geleceğe yönelik hiç bir kaygı hissetmeyeceksiniz.

Ailenizle ve sevdiğinizle aranızdaki problemler ve günlük yaşantının getirdiği problemler sizi çok yordu. Kafanızı dinlemeye ve sorunlardan , insanlardan uzak durmaya çok ihtiyaç duyuyorsunuz. Kısa bir tatil belki iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle aranızda devam eden problemleri aşmanız için bugün karşınıza güzel bir fırsat çıkacak. Bunu değerlendirmeye bakın. İhmal ettiğiniz arkadaşlarınız ile vakit geçirmek için planlar yapabilir ve bu konuda onlarla görüşme yapacaksınız. Sağlığınızla ilgili ufak problemleri ciddiye alıp en kısa zamanda doktora görünmelisiniz.

26 Eylül 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler günümüz Ay-İkizler burcu geçişi altında başlıyor. Saat 14:20 Ay-Boşluk etkisi devreye girene kadar  meseleleri hem artı hem eksi tarafıyla ele alacağız. Anlamaya çalışacağız. Kafamız karışık olabilir. İçinden çıkamadığımız durumlar,  sözler, tavırlar canımızı sıkabilir.  Neden böyle konuştu, ne gerek vardı diyerek üzerinde düşüneceğiz.

26 Eylül 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Sosyal ilişkilerinizi canlı tutmaktan hoşlandığınız için, size sunulan tekliflerde farklı istekler arıyorsunuz. Maddesel konularla ilgili yeni değişimlere ihtiyaç duyacak ve bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamayı denemelisiniz.

25 Eylül 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Kendi hedeflerinizi ve yapabileceklerinizi net şekilde ortaya koyarak karşı tarafa ne kadar disiplinli olabileceğinizi gösterebilirsiniz. Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde oluşan şeyler her ne ise, aniden ortaya çıkmış olabilir veya birkaç haftadır sinyallerini hissetmiş olabiliriz. Gezegenlerin bu desteğini en iyi şekilde kullanmak için daha etkili, yaratıcı, yapıcı yollar bulmalıyız ve sağlıksız kısımlara yönelmek yerine olumlu taraflarına yoğunlaşmalıyız. Nasıl olsa ardından, zayıf ya da acilen düzeltilmesi gereken yerleri halletmek için yeterince zamanımız olacaktır.

26 Eylül 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Artık sabırlı davranmayı öğrendiniz. Şimdi pek çok şeyi geride bırakmanın rahatlığını yaşamaktasınız. Kontrol edemediğiniz konuları kabullenmekle işe başlamalı, hayatınıza giren olumlu gelişmeler yönetmelisiniz. Sosyal hayatınızda esen olumlu hava ile kurulan dostluklar, aşk ilişkilerinde yaşadığınız yüzleşmeler keyifli sonuçlar getirecektir.

26 Eylül 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Fazla özellik aramadan herkesle samimiyet kurabiliyorsunuz. Sosyal açıdan genişlemektesiniz. Daha seçici olun.

25 Eylül 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

26 Eylül 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 20' 12" R
Ay
İkizler
20° 18' 15" R
Merkür
Başak
25° 30' 03" R
Venüs
Akrep
00° 57' 34" R
Mars
Yengeç
11° 01' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 44"
Satürn
Balık
14° 51' 00"
Uranüs
Boğa
27° 03' 08"
Neptün
Balık
28° 26' 07"
Plüton
Oğlak
29° 43' 10"
Chiron
Koç
22° 08' 25"
Lilith
Terazi
09° 34' 53"
True Node
Koç
06° 39' 17"
Son Güncelleme : 24/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>