Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Hobilere Yöneliyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları en kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmaya çalışın. Tercihlerinizin genel olarak belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Biraz daha temkinli olmanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinizi mutlaka toparlamaya çalışmalısınız. Detayların ön planda olabileceği bir süreçtesiniz. Kafanızın içinde yer eden olumsuzlukların da son bulmasını sağlamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili konularda daha bencil yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Tutumunuzu biraz olsun değiştirmeye çalışın. İnsanları bu doğrultuda sizi yanlış değerlendirme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizdeki insanları ayırmamadan plan yapmayı önemsediğiniz kadar kendi planlarınızı da önemsemelisiniz. Zamanınızı ve kaynaklarınızı kullandığınız mecralara dikkat etmelisiniz. İlerleyen günlerde bir şeylerden şikayetçi olmamak ya da kayıp yaşamamak adına, tasarrufu sadece maddi konularda değil duygusal konularda da yapmanız gerektiğini unutmayın.

26 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu olarak duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızla ilgili konular daha fazla ilginizi çekebilir ve duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Kendinizi başkalarının duygusal ihtiyaçlarına daha fazla odaklamak isteyebilirsiniz. Ayrıca, sevdiklerinizle iletişimde derinlik arayabilir ve duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Ancak, fazla duygusal tepkiler veya aşırı hassasiyet yaşayabilirsiniz, bu yüzden dikkatli davranmanız önemlidir. Enerjinizi iyi yönetmek ve kendinizi sakinleştirmek için meditasyon veya yoga gibi aktivitelerden faydalanabilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözlerden uzak yaşadığınız bir ilişkiniz söz konusuysa, sevgilinizin bazı tavırları sizden bir şeyler sakladığı konusundaki şüphelerinizi tetikleyebilir. Yoga, meditasyon gibi kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda iyi hissedeceğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Sosyal medya detoksu yapmak isteyebilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal arkadaşlarınızla beraberyapmak ya da bir fikir etrafında toplanmak isteyebilirsiniz. Bu konuda daha önceki deneyimlerinizden yola çıkarak herkesin sınırını, görevini ve sorumluluğunu belirlemenizde fayda var. İşin ve ilişkilerin birbirine olumsuz etkilerinin doğmaması için buna uyum sağlamalısınız.

26 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gruplar ve arkadaşlıklar içinde hareketli ve sürprizli bir gün olabilir. Gelecek yönüne yeni ve farklı fikirler ile karşılaşabilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sen hep anılardan çekiyorsun ne çekersen. Evrene güzel enerjiler gönder. Bunlar şifa, saygı, sevgi, dua, hakkaniyet, fedakarlıklar gibi enerjiler olabilir. Ayrıca lütfen kontrolsüz enerjilerden olan; beddua, dedikodu, nefret, yokluk bilinci ve kıskançlık enerjileri gibi enerjilerin de uzağında dur. “Etrafımda var olmasını istediğim bütün olumlu duygu düşünceyi kendime çekiyorum” diye olumlamalar yap.

26 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın ilişkilerine dikkatle bakman gerekecek bugün. Çünkü sen bir şeyler yolunda gidiyor sanırken aslında sana kırılanlar ve bir şeyleri içine atanlar olabilir. Yolunda gitmeyen durumları düzeltmek için kolları sıvaman gerekebilir.

26 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi daha fazla enerjiye sahip olsanız ve kendinizi daha güçlü bir şekilde ifade edebilseniz de bugün hedeflerinize giden yolda bazı engeller çıkabilir. İstekleriniz engellenmiş gibi göründüğü için bir miktar sinirlilik muhtemeldir. Endişe veya suçluluk duymanıza neden olan sorunlar şu anda üretkenliğinizi zayıflatabilir ancak bunların başkalarıyla olan etkileşimlerinizi gerginleştirecek noktaya gelmesine izin vermekten kaçının. Bir plan, enerjinizi daha etkili bir şekilde yönlendirmenize yardımcı olabilir. Bu, normalden biraz daha titiz olmanın ödül getirdiği bir zamandır. Daha sonra ayrıntılara dikkat ettiğiniz için minnettar olacaksınız!

26 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kardeşlerinizle ilgili yapacağınız konuşmalar, yaratıcılığınız konusunda size yeni ufuklar açacaktır.

26 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Üzerinizdeki anlamsız baskıdan bir an önce kurtulmaya çalışmalısınız. Kendinizi her açıdan daha güçlü hissedeceksiniz ancak abartılı adımlar attığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

26 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde sizi çekici bulan ve sürekli izleyen biri var. Aranızdaki elektriklenmenin farkına varın. Bugün başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız. İşlerinizin bu kadar birikmiş olması geçen günlerdeki gevşek çalışmanızdan kaynaklanıyor. Kendinizi yorgun hissedeceksiniz, birazcık dinlenmeyi deneyin. Bol bol su içmeniz gereken bir dönem. Vücudunuzda meydana gelen ödemden ancak su içerek kurtulabilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 13' 57" R
Ay
Boğa
05° 08' 36" R
Merkür
Başak
19° 36' 32" R
Venüs
Terazi
27° 05' 31" R
Mars
Yengeç
09° 16' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 11"
Satürn
Balık
15° 04' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 20"
Neptün
Balık
28° 31' 23"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 17"
Lilith
Terazi
09° 13' 47"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>