Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yoğun Hisler İçinde Olabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin. Ancak onun ilgileneceği farklı işleri olabilir. Birbirinize zaman ayırmak sizin için zor olsa da günün sonunda ufak jestlerle kendinizi hatırlatmanız gerekecek.

İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir.

Hislerinle hareket etmemelisin bugün. Maddi konularda mantığın konuşmalı. Ani düşünce ve duygularla hareket etmen gereksiz para harcamana sebep olabilir. O yüzden parasal konularda özenli olmalısın.

Bugün daha fazla hareket etmek sana iyi gelebilir. Sağlığını düşünerek günlük hareket miktarını artırabilir ve daha aktif bir hayata geçebilirsin. Bu güzel hareketi bir rutine dönüştürmek sana kalacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların sözlerine çok fazla takılmamalısın bugün. Kendi işine odaklanmak ve olaylara kendi bakış açından yaklaşmak sana daha iyi gelebilir. Bazı insanların, bir şeyleri senden daha iyi bildiği yanılgısına kapılmamalısın bugün.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları bugün kendinizi daha bağımsız hissetme ve kişisel gelişiminize odaklanma isteği duyabilirsiniz. Yeni yetenekler keşfedebilir ve yenilikçi projeler için ilham alabilirsiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde sürekli olarak ortaya çıkan belirsizliklere köklü çözümler üretebilirsin. Rutinlerin ile ilgili yaptığın seçimler konusunda kendini sorgulayabilirsin. Duygusal anlamda yoğun hisler beslediğin biri olabilir. Ancak bir süre daha senden haberinin olmasını istemiyorsun. Duygularından emin olduğun vakti bekleyebilirsin.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacak verecek konuları sizi ekonomik anlamda bunaltıyorsa düğmeye basmalısınız. Zamanında yapılmayan ödemelerin muhataplarıyla görüşmek, kendi ödemelerinizi tamamlamakla günü geçirebilir. Bugünü bu şekilde geçirdikten sonra borçlanmakla ilgili düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda beklediğiniz olaylar sonuçlanabilir. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İlişkinize daha farklı bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullarda mücadele gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha sakin olmalısınız.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her olayı idare eden kişi konumuna gelebilirsiniz. İsteklerinizi belirgin dile getirmeniz gerekebilir. Sosyal etkinliklere tarzınızı katarak kaliteli zaman geçirebileceksiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek senin için çok önemli olabilir. Ama yine de bütün planını buna göre yapmamalısın. Bazı planların aksama ihtimaline karşı ikinci bir plan yapman iyi olabilir.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazen hırslarınızı baskı altına alabilir. Mutluluğunuz pahasına hedeflerinize ulaşmak için kendinize aşırı baskı uygulamamaya çalışın. İlişki hedefleriniz ve kariyer veya yaşam yolu hedefleriniz farklı amaçlara sahip gibi görünebilir ancak bir uzlaşma aramak gereklidir. Hayatınızda daha fazla öngörülebilirlik ve rahatlık istiyorsunuz ancak gün tam aksine sizi bir rutinden çıkıp biraz eğlenmeye teşvik ediyor. Gerçekten zevk aldığınız aktivitelerle kendinizi yenilemek ve canlandırmak için olan ihtiyacınızı göz ardı edemezsiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz de artıyor. Yaşam boyunca mantıktan ayrılamayan bir yapınız olduğu için, içinizdeki duygusal kıpırdanmalara bir anlam vermekte zorlanabilirsiniz.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, çocuk, hobi, tatille ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Harcamalarınız artabilir. Ulaşım, seyahat, eğitimde bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Toplumda ön plana çıkaracak işler planlayabiliyorsunuz. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemelisiniz. Patron ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeme geliyor.

26 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 54" R
Ay
İkizler
01° 49' 45" R
Merkür
Başak
23° 01' 42" R
Venüs
Terazi
29° 20' 06" R
Mars
Yengeç
10° 17' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 32"
Satürn
Balık
14° 56' 46"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 45"
Lilith
Terazi
09° 26' 01"
True Node
Koç
06° 38' 46"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>